5 aug. 2012

FOOD: de Hema hotdogkit

Gisteren probeerde ik de hotdogkit van de Hema uit! Ik zag hem liggen in de winkel en ik dacht: dat moet ik eens proberen. In het pakket zitten 4 broodjes met 4 worsten en 4 zakjes saus. Het motto is dat je de o zo bekende Hema hotdogs na kunt maken in je eigen keuken. En ik moet zeggen, de smaak is redelijk identiek!

In ongeveer 12 minuten heb je een lekkere en snelle lunch. De worsten moeten 10 minuten in bijna kokend water en de broodjes met ongeveer 5 minuten in de voorverwarmde oven. Saus in het broodje, worst erbij en lekker eten maar!Zoals je misschien wel hebt kunnen raden.. Ik ben fan! het is natuurlijk geen lunch voor elke dag maar zo heel af en toe als je weekend hebt en je hebt eens zin in iets anders dan een standaard botterham met pindakaas kan je ook eens dit ophalen bij de Hema. De kit kost €4,50 en is bij vrijwel alle Hema-filialen te koop.

Hebben jullie al eens deze hotdogs zelf gemaakt of lijkt het je ook wel wat?

4 opmerkingen:

  1. Ik heb nog nooit de Hema hotdogkit gekocht. Ik koop altijd die van Unox die (tenminste in het dorp waar ik woon) te koop is bij de Lidl. Veel goedkoper, even lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oke, dus ook zeker het proberen waard? Ik ga hem zeker een keer uitproberen! Ga binnenkort kijken bij de Lidl bij mij in de buurt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gadver, deze zijn over de houdbaarheid datum....

    BeantwoordenVerwijderen