Over mij


Ik ben dus het meisje achter deze site: Kim, 20 jaar en al een aantal jaren dol op bloggen. Op dit moment ben ik eerstejaars rechtenstudent aan de universiteit Leiden en woon ik samen met mijn moeder. Ik sta positief in het leven en hoop dit door middel van mijn blog uit te dragen. Persoonlijke artikels wissel ik graag af met adviezen/tips, recepten en hotspots. Bloggen is mijn lust en mijn leven!

Sinds juli 2014 run ik Daily Kim samen met mijn partner-in-crime en beste vriend Pepijn. Samen gaan we een nieuw pad in slaan met de blog. Meer personal met outfits, hotspots en recepten, maar ook met de gebruikelijke dosis tips. Hij zal voornamelijk helpen achter de schermen en me vergezellen met uitjes, terwijl ik de (meeste) stukjes zal schrijven. Wij kijken in elk geval erg uit naar een mooie toekomst voor de blog! 

Contact:
Heb je vragen, opmerkingen of verzoekjes? Ik ben te bereiken via facebook, twitter of gewoon via een reactie op de blog. Ik check alle bronnen meerdere malen per dag, dus antwoord binnen 24 uur is gegarandeerd!