3 nov. 2013

Personal update #44


Zo, tentamenweek zit er op en de tijd vloog! Laat ik bij het begin beginnen (vanwege 't omvliegen van de week bijna geen foto's..).
Mijn week begon heel fijn toen ik een filmpje op mijn YouTube kanaal plaatste. Ik dacht: ik kijk even de inbox door, vast niets bijzonders.. Tot ik deze reactie tegenkwam! Wat is er nu leuker dan horen dat je een leuke persoonlijkheid hebt. Dit zorgt ervoor dat ik het nog leuker vind om te doen dan ik het al vond. Ik ga gewoon door met YouTube (en mijn blog natuurlijk)! 

Donderdag had ik een lange tentamendag. 's Middags een tentamen en een paar uur later nog één. En dan was het nog Halloween ook! Gelukkig was ik optijd thuis voor de 'trick or treaters' en kon ik mijn snoepoogballen uitdelen. Vrijdagavond weer eens samen met beste vriendje Pepijn.. voor wie nog eens een filmpje van ons samen wil zien, laat 't weten! 
Geef toe, bijna elk meisje vindt nagellak leuk. Ik zit de laatste tijd in een echte kick, maar vanwege mijn werk moet (hoe erg, not) ik het er om de paar dagen af halen. Een fijn excuus dus om regelmatig van kleur te wisselen! Zaterdagavond lakte ik mijn nagels met Essie's Madison Ave-hue en mijn ringvinger kreeg er nog een glitterlakje van Rimmel London overheen. Volgende keer alleen een roze of doorzichtige glitterlak kiezen. Staat misschien net iets mooier.. 
Zondag ging ik met vriendlief naar Giethoorn. We hadden een rondvaart cadeau gekregen van zijn moeder en die hadden we voor zondag gepland. Er was ontzettend veel regen voorspeld, maar er viel geen druppel daar! Later in de middag een lunch en na een wandelingetje nog even opwarmen met thee en appelgebak, Mmm. 

Aankomende week start een project van school die twee weken duurd, dus naast het werk daarvoor kan ik ook meer tijd inruimen voor mijn blog. Afgelopen twee weken bijna niets gedaan, dus dat moet zeker weten weer eens gebeuren.. Ik kan niet wachten! 

Hoe was jouw week? 

1 opmerking: