10 nov. 2013

Disneyland Travel | budget tips!


Vandaag budget tips, want als de Disneyland parken één ding niet zijn.. is het goedkoop! Maar er zijn natuurlijk wel wat dingetjes die je kunt doen om de prijs laag te houden.
Tip 1: kies, in plaats van een Disney hotel, een partner hotel in de buurt. Het schilt héél véél geld en het is even leuk! Het gaat er ten slotte om dat je in Disneyland Parijs bent en niet om waar je slaapt. Wil je weten met welke hotels de concern goede verbanden heeft? Klik dan hier en je kunt meteen meer informatie vinden over de accomodatie.


Tip 2: zorg voor je eigen versnapperingen of voor een goedkopere variant van het park. Officieel moet je je eigen spullen (qua eten en drinken) achterlaten in een kluisje bij de ingang van de parken, maar dan moet je wel de hele tijd heen en weer lopen.
 
Wil je toch iets nuttigen wat in de parken wordt aangeboden? Kies dan voor de kraampjes of de 'fastfood' restaurantjes. Er zijn een aantal restaurants in beide parken die tussen bepaalde tijden extra bonnen uitgeven waarmee je, bij je volgende drankje, korting krijgt! Handig dus om die te gebruiken. Probeer trouwens eens een hotdog, heerlijk..
Tip 3: weet je dat jij of je kinderen iets moet kopen in een Disneywinkel? Vermijd ze dan! Ik weet dat het super moeilijk is om te doen, want ik houd er ook van dus maak afspraken met jezelf (en reisgenoten). De souvenirs zijn zo ontzettend duur en het meeste heb je vaak niet eens nodig. Maak vooraf een schema van wanneer je welke winkel wilt bezoeken of zorg dat je reisgenoot je portomonnee verstopt..
 
Volgende week geef ik restaurant tips en deel ik mijn favoriete met jullie. Heb jij nog een goede budget tip, deel 'm dan in een reactie hieronder!

1 opmerking: