3 nov. 2013

Disneyland Travel | met de familie


Vandaag tips voor een reisje Disneyland Parijs met de hele familie. Volwassenen, kinderen.. voor ieder is wat wils in het park! Ik deel héél véél fun voor groot en klein, lees snel mee!
Tip 1: begin je 'Disney-dag' met de Celebration Train! Elke dag, op bepaalde tijden in de ochtend en begin middag, maakt deze leuke trein een rondje door Mainstreet U.S.A. met alle klassieke figuren. De trein stopt op het plein voor het kasteel van Doornroosje en helemaal aan het begin van de straat voor het gemeentehuis. Helaas is het altijd super hectisch en is de kans dat je op de foto kan met bijvoorbeeld Minnie Mouse heel klein, maar daar hebben ze wat op verzonnen..
Tip 2: zoek uit waar de favoriete figuren van je kind(eren) staan en wanneer! Wat ik, en mijn moeder natuurlijk, hebben ervaren in het verleden is dat kinderen vaak omver worden gelopen bij "spontane" bezoekjes van de figuren in het park. Bij "georganiseerde" meetings staan er hekjes die de rij aangeven en heb je rustig de tijd voor een handtekening en wat foto's. Bekende figuren hebben hun eigen stekkie, net als (sindskort) de prinsessen. Voor tijden en locaties: plattegrond van de parken!
Tip 3: heb je kleine kinderen en willen jullie allebei in een té spannende attractie? Maak dan gebruik van de 'baby switch service'! Dit houdt in dat je, samen met je kind, in de rij kunt staan. Ouder 1 gaat de attractie in terwijl ouder 2 met kind wacht. Als ouder 1 terug is, stapt ouder 2 in.. Je hoeft dus niet twee keer in de rij te staan!

Ben je moeder-in-wording? Kijk dan eerst goed van te voren op de website of op de plattegrond van het park om te zien welke attracties wel en niet geschikt voor je zijn. Je wilt het natuurlijk wel veilig en fijn houden tijdens dit tripje.
Tip 4: kies een restaurant met een magische ontmoeting! Iedereen vindt het leuk om Disneyfiguren te ontmoeten en hoevéél leuker is het als dit kan tijdens het eten.. Wil je de meest populaire figuren ontmoeten? Ga dan naar Café Mickey in Disney Village. Heb je een dochter(tje) die hé-lé-maal gek is de prinsessen? Kies dan voor een etentje in Auberge de Cendrillon in Fantasyland. Maar, zorg dat je optijd reserveert want iedereen wil natuurlijk eten met Mickey of Assepoester!
Tip 5: sluit de dag af met een bezoekje aan de hotel winkel. Als je verblijft in een Disney hotel, hoef je niet ver om te shoppen! Drink eerst een drankje in de bar en neem dan, voor bedtijd, nog een kijkje in het winkeltje. De etalages zijn om van te kwijlen en de sfeer is echt.. ahh.. Als je hier bent geweest heb je zeker weten fijne dromen!

Volgende week geef ik wat budget tips, want een bezoekje is al duur genoeg! Heb jij nog goede tips.. laat ze dan achter in een reactie hieronder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten