25 jul. 2012

TIPS: wat te doen als je je verveeld?

Het is vakantie en velen zullen zich wel vervelen. Je gaat nog niet op vakantie of je gaat dit jaar wel helemaal niet en wat moet je dan doen om je niet te vervelen. Hier heb ik een paar tips die voor mij werken!1. Doe dingen die je moet doen. Heb je autorijlessen maar je hebt je theorie-examen nog niet gedaan? Ga leren, plan een examen in bij jou in de buurt en doe het. Je hebt nu alle tijd, geen leerwerk meer voor school.

2. Heb je altijd al een boek willen schrijven, een boek per dag willen lezen of zelfs willen sky-diven? Grijp dan nu je kans. Je hebt nu zoveel tijd als je dat je nodig hebt om te doen wat je wilt en wat je leuk vind!

3. Doe je graag wat voor de gemeenschap? Ga dan deze vakantie vrijwilligers werk doen! Je doet iets goeds en misschien iets wat je leuk vind en je helpt mensen die het nodig hebben. Ideeën: dierenasiel of een stichting.

4. Wil je werken maar niet op vrijwillige basis zoek dan een baantje in de horeca of als je, net als ik in de bollenstreek woont, kijk dan of je terecht kunt voor bollenpellen!

5. Weet je wat je ook kunt doen? Gewoon een beetje luieren, feestjes geven met vrienden en genieten van het (zomerse) weer!

Heel fijne vakantie, wat je ook maar gaat doen.

1 opmerking:

  1. Leuke tips! Gelukkig verveel ik me niet zo gauw door mijn blog. ;)

    BeantwoordenVerwijderen