16 jun 2014

Mijn favoriete zomer nagellak


Bijna ieder meisje is er gek op: nagellak. Ik heb eigenlijk vooral sinds vorig jaar een 'nagellak-kick' en heb in de loop der tijd een aantal mooie lakjes verzameld. Vandaag deel ik een paar van mijn favoriete zomer nagellak kleuren van Essie (tot nu toe.. de zomer is nog lang niet over)!

Madison ave-hue
Ik ben dol op roze, het is niet voor niets mijn favo kleur, dus ook op mijn nagels mag het niet ontbreken. De kleur komt uit een collectie van vorige jaar, maar is gewoon nog steeds te koop. Het is een best donkere maar opvallende kleur roze met mooie glittertjes erin. Dit is er echt een voor het hele jaar!

Tart deco
Dit lakje heb ik nog niet zo heel lang, maar het is nu al één van mijn favorieten. De kleur is een mooi opvallende koraal kleur, zonder te veel oranje te worden (het WK is dan wel begonnen, maar oranje is niet echt mijn ding haha). Tart deco bevat geen glimmer, maar is al prachtig van zichzelf. Een kleur die hier op lijkt is Sunday funday en deze heeft wel glitters. Staat zeker nog hoog op mijn wensenlijstje!

Mint candy apple
Ik heb altijd al een zwak gehad voor mint, dus deze kleur voldoet aan mijn behoeften. Op dit moment is dit lakje perfect want het is een frisse kleur voor de lente en zomer, maar ook in de winter is 'ie leuk om te dragen. Stel je voor: het sneeuwt en jij draagt dat kleurtje.. hoe perfect is dat! Ook deze kleur bevat geen glimmer, maar dat kun je natuurlijk altijd zelf aanbrengen met een glittertopcoat.

Bikini so teeny 
Een vrolijk blauw/lila kleurtje met glitters. Vorig jaar kocht ik deze nagellak en ik heb hem toen al zo véél gebruikt. Deze kleur is verslavend! Ook dit jaar heb ik hem al een keertje gedragen en hij blijft gewoon mooi. Echt een aanrader om te dragen als je een dagje naar het strand of zwembad gaat, maar eigenlijk is dit lakje overal gepast voor.

Ben jij ook zo dol op nagellak en welke kleurtje raad jij me nog aan voor deze zomer?

1 opmerking:

  1. Essie heeft inderdaad hele leuke kleuren, Essie is ook mijn favoriete merk. Bep

    BeantwoordenVerwijderen