5 jan. 2014

Smart & sexy theatershow


Afgelopen vrijdag ben ik samen met mijn moeder naar de smart & sexy theatershow van Lisa Portengen geweest. Ze hield haar inspirerende show in de Leidse Schouwburg en dat kon ik natuurlijk niet zomaar aan me voorbij laten gaan. Ik heb al eens eerder over smart & sexy verteld en ik zal er in de toekomst nog veel meer over vertellen.. voor nu houd ik het op de theatershow!

Smart & sexy is een lifestyle, bedacht door Lisa, waarin positiviteit centraal staat. Smart staat voor: wat wil je? Sexy staat voor: hoe ga je dat op een aantrekkelijke manier bereiken? In de voorstelling krijg je tips, zing je vrolijk mee met de nummers die DJ Daan draait en kun je genieten van de mooie stem van Lisa.
Behalve dat de voorstelling barst van de positiviteit is er een photobooth van Crystal Clear waar je samen met vriendinnen of (zoals in mijn geval) je moeder op de foto kunt. Leuke bordjes, gekke snorren en schattige brilletjes zijn aanwezig! Na de voorstelling is er een afterparty in de foyer met muziek van Daan en een dansje met Lisa. Als de avond dan echt is afgelopen ga je naar huis met een leuke goodiebag!

Trommel al je vriendinnen of vrouwelijke familieleden op voor een gezellige meidenavond waar je ook nog een wat van leert. Deze maand zijn de laatste voorstelling (vindt de lijst met voorstelling hier)!

1 opmerking: