6 jan. 2014

Personal update #1


Deze week hebben we het nieuwe jaar ingeluid, werkte ik aan mijn blog en las ik best veel. Het was mijn laatste vakantieweek met veel uitjes. Hoe was jouw eerste week van 2014?
Vorige week zondag had ik al aardig wat filmpjes opgenomen met cameraman Guido, maar maandagochtend schoot er opeens nog een ideetje in mijn hoofd die ik meteen moest uitwerken. Hier zit ik de video te editen bij mijn oma thuis.. het "werken" houdt ook nooit op, haha! Het filmpje staat inmiddels online, klik hier om 'm te bekijken.

Dinsdag was het het laatste jaar van 2013, altijd een beetje triest (en leuk tegelijk). Ik haalde samen met mijn moeder vers gebakken oliebollen bij familie in de buurt en las mijn boek en 2 korte verhalen uit. Net op tijd mijn Goodreads leeschallenge van 50 boeken gehaald. 's Avonds kwamen met vriend en oma voor de laatste uren van het jaar. Tv kijken, oliebollen eten en knallend 2014 in!
Woensdag deed ik bijzonder weinig behalve heel veel lezen en tv kijken. Donderdag ging ik samen met mijn moeder en oma naar de stad. We begonnen bij V&D met wat te drinken en gebak. Ach, pas vanaf vandaag (maandag 6 januari) beginnen mijn goede etensvoornemens! We gingen langs de H&M waar ik heel goed slaagde en eindigde bij een Italiaan voor de lunch. 's Avonds met mijn moeder op de bank voor Wie is de mol. Iemand al enig idee wie het zou kunnen zijn?
Vrijdagochtend begon met Koffietijd waarin ik meteen een opwarmertje voor diezelfde avond. Lisa Portengen, bekend van smart & sexy, gaf wat goede tips. 's Avonds ging ik namelijk naar de theatervoorstelling van smart & sexy (lees er hier meer over)!
Zaterdag ging ik alweer op pad! 's Ochtends met mijn oma mee naar de kapper waar ik met mijn moeder thee en gebak ging nuttigen aan de overkant en daarna kijken naar nieuwe eetkamertafelstoelen. Omdat ik een dagje vrij was van werk kwam Guido me begin van de middag ophalen voor een date-weekend. Eind van de middag zijn we naar Scheveningen gereden voor pizza bij La Galleria op de boulevard en de film Mannenharten in de bioscoop! 

Zondag heb ik aan mijn blog gewerkt, heb ik even van het zonnetje genoten buiten en heb ik weer een boek uitgelezen. Elke zondagavond kijk ik trouwens naar De Dino Show, echt mijn guilty pleasure van de afgelopen tijd (ons geheimpje)! 

1 opmerking: