21 jan. 2014

Books | verwacht


Vandaag deel ik 4 boeken die begin dit jaar uitkomen en waar ik echt niet op kan wachten. Opvallend: het zijn allemaal delen in een serie. Welk boek anticipeer jij het meest? 
Samensmelting - Veronica Roth (26 februari):
Wat als je hele wereld een leugen was?
Wat als een enkele keuze alles veranderde?
Wat als liefde en loyaliteit je dingen liet doen die je nooit verwacht had?
Dit explosieve slot Samensmelting onthult de geheimen van de dystopische wereld. Kom maar op met dat boek!

De studie - Joelle Charbonneau (15 februari): 
Het tweede deel van De test-trilogie. Helaas is er nog vrij weinig over bekend, maar ik weet dat ik niet kan wachten. De test, deel 1 van deze serie, is één van de beste boeken die ik in 2013 heb gelezen! 

Vertrouw me - Tahereh Mafi (17 maart):
Als Omega Point wordt vernietigd, weet Juliette niet of de rebellen, haar vrienden of zelfs Adam nog leven. Om Het Herstel voor eens en voor altijd te vernietigen, is ze nu afhankelijk van Warner. De enige persoon van wie ze nooit had gedacht hem te kunnen vertrouwen, maar wel degene die haar leven redde. Hij belooft Juliette te helpen - maar dat is niet het enige wat hij wil met haar... Ik moet deel 2 nog lezen, maar wacht net zolang tot dit deel uit is om ze achter elkaar te lezen. En ik wacht nu al een jaar!! 

Omhulde stad - Ransom Riggs (17 maart):
Dit is het vervolg op 'De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine'. Het verhaal begint in 1940 en sluit aan op het eerste boek. Jacob en zijn nieuwe vrienden zijn net ontsnapt en moeten het eiland verlaten samen met mevrouw Peregrine. Hun reis gaat naar Londen, in meer dan één opzicht een bijzondere hoofdstad. Onderweg ontmoeten ze nieuwe bondgenoten, bijzondere dieren en verrassingen in allerlei gedaanten. In dit boek staan weer tientallen fascinerende oude foto's, één van de vele dingen waar ik nu al naar uit kijk!

Zit er een boek tussen dat jij graag wil lezen of ben ik er 1 vergeten te noemen?

2 opmerkingen:

  1. Ik zou ze allemaal wel willen lezen.Het lijken me super leuke boeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wordt een duren maand voor je. Koop je ze op de ereader of papieren vorm. Koffieleut

    BeantwoordenVerwijderen