20 jan. 2014

Personal update #3


Ze zeggen 'beter laat dan nooit' toch? Dus bij deze, bijna 12 uur later dan normaal, op maandag een weekoverzicht van afgelopen week. 
Maandagochtend begon met bloggen. Ik schreef mijn wekelijkse update terwijl het zonnetje naar binnen scheen. Na het werken aan mijn blog heb ik nog wat uur besteed aan leren. Vandaag (20 januari) is mijn tentamenweek begonnen, dus dat moest echt gebeuren. Maandag bestond voor mij ook met het terugvinden van mijn liefde voor fotografie en deze foto was daar onderdeel van. 
Dinsdag opnieuw leren. Ik was met mijn moeder mee naar werk en wilde 's middags wel eens wat anders doen dan alleen maar met mijn neus in de boeken. Vorig jaar maakte ik een moodboard voor het jaar, dus leek het me leuk dat dit jaar weer te doen. Dus, op kantoor, ben ik creatief aan de slag gegaan met foto's en quotes en heb ik stukjes geschreven voor de doelen die ik dit jaar voor mezelf stel. 's Avonds keek ik tv, las een boel ongelezen blogs en ging ik op tijd naar bed. 

Woensdag was weinig spannend: college, werken en 's avonds bij Guido voor een ontspannen avond. Ik vertel elke week weer welke programma's ik graag kijk op woensdag (goede TV-avond trouwens..), maar lijkt het jullie leuk als ik daar een apart artikeltje over schrijf? Ik heb het al eens vaker gedaan over andere programma's, maar het lijkt me super leuk nog eens te doen.
Donderdag, een lange collegedag. Ik heb dan ook geen seconde besteed aan leren voor mijn tentamens. Ik was blij toen ik eindelijk thuis was! Het eten stond al klaar (niet het bovenstaande trouwens, dat at ik dinsdagavond, héél lekker) en daarna kroop ik meteen achter de laptop voor mijn blog. Ik keek natuurlijk weer Wie is de mol? wat elke week spannender wordt! Daarna ben ik zonder pardon mijn bed ingekropen, want vrijdag stond me een zware studiedag te wachten.

Ik begon vrijdag met een uur college, meteen door naar kantoor om daar van 10 uur 's ochtends tot einde middag te leren, nieuwe eetkamerstoelen ophalen en weer verder leren. Uiteindelijk was ik dus rond 7 uur klaar en dat terwijl beste vriendje om 8 uur voor de deur stond. Eindstand: 22.15 uur lag ik op de bank te slapen. Oh, wat ben ik toch een gezellige vriendin, haha!
En het houdt nog niet op, want zaterdag na werk heb ik nog eens twee uur geleerd. Gelukkig was daar Guido die mij uit de boeken sleurde om een (voor ons) nieuwe film te kijken. Als je deze film nog niet hebt gezien doe dat dan snel. Wij vonden hem in elk geval super leuk! 

Zondagochtend, laatste keer van de week, leren en daarna richting Guido voor een filmmiddag. Eerst So Undercover met Miley Cyrus in de hoofdrol (hilarisch!) en daarna de Nederlandse film Rabat. Hup hup, snel naar huis om me om te kleden en door naar Shabu Shabu voor een familie-etentje. 

Ik heb deze week echt genoten van mijn studievrije uurtjes! Hoe was jouw week?  

3 opmerkingen: