27 jan. 2014

Personal update #4


Gelukkig, dit was (voorlopig) de laatste week keihard leren. Nog één update met veel leren, maar vanaf volgende week weer meer foto's van leuke dingen!
Maandagochtend begon met een tentamen. Ik kon er dus na 11 uur al één van mijn lijstje schrappen.. nog twee 'to go'! Naast leren heb ik 's avonds nog aan mijn blog gewerkt en heb ik half gaar wat tv gekeken. Mijn blog draait gewoon door, dus ik kan niet zomaar stil gaan zitten. Behalve dat was het ook een fijne afleiding hoor. Even een activiteit zonder studieboeken en wettenbundels!

Dinsdag was het weer leren, leren en nog eens leren. Gelukkig stopte ik overdag zoveel tijd in studeren dat ik 's avonds gezellig mee kon naar familie. Samen met mijn moeder hebben we vis gegeten bij mijn opa thuis. Daarvoor nog even langs de Karwei geweest om wat spullen te kopen voor een leuk project! Eenmaal weer thuis ben ik meteen aan de slag gegaan met de projectjes.. had zo veel zin om even iets anders te doen dan (zucht) leren.
Woensdagochtend weer een tentamen, leren, werken, leren, tv kijken bij Guido en naar bed. Oh mijn leven is elke woensdag zó spannend.. NOT! Donderdag ging ik met mijn mee naar kantoor, zodat ik me daar goed kon concentreren op het leren voor mijn laatste tentamen. Ik bakte 's middags koekjes (Weight Watcher-proef, vrijdag op de blog), las de nieuwste Grazia en ging weer verder met mijn projecten. 

Vrijdag had ik 's ochtends vroeg het laatste tentamen en was ik ein-de-lijk (!) klaar met leren. Helaas was ik nog niet helemaal klaar met school, want ging 's middags gewoon verder met een verslag dat over twee weken ingeleverd moet worden. Pluspunt: hele weekend kon ik doen wat ik wilde. 's Avonds las ik (voor het eerste in 3 weken?) en schreef ik een aantal artikels voor aankomende week.
Zaterdagavond, na een dagje werken, keek ik een hele berg YouTube-video's en zag ik de nieuwste aflevering van Heer & Meester met Daan Schuurmans in de hoofdrol. Ik hartje deze serie, een soort van Nederlandse 007! Ik kroop op tijd mijn bedje in, want na deze week was ik echt gesloopt. Tsja, zo'n feestbeest ben ik dus..

Zondagochtend begon rustig aan. YouTube, een heerlijk ontbijtje met eitje en fijne tv. Er stond in de planning om naar de bioscoop te gaan, maar helaas was Guido ziek geworden. Ik kroop 's middags dus, in chilloutfit, op de bank met mijn boek en samen keken we naar Mr. Poppers Pinguïns. Gewoon een rustige, gezellige middag samen. De avond bracht ik door met bloggen, brainstormen (voor de blog), de Dino show en mijn boek. Eindelijk tijd om een beetje bij te komen!

De aankomende twee weken heb ik projectweek, dus krijg ik het wat rustiger. Hoe was jouw week?

1 opmerking:

  1. Gelukkig hoef je nu even niet meer te leren. Koffieleut

    BeantwoordenVerwijderen