9 jan. 2014

Mijn afslank avontuur 2014


Dit artikel is onderdeel van themamaand: How to be happy January!
Bijna iedereen heeft het op de goede voornemenslijst staan: gezonder leven/afvallen. Het eerste half jaar van 2013 ging me dit goed af. Elke maandag kon je in mijn persoonlijke update lezen hoe het me was vergaan. Gewoon de stand van zaken, of ik nog wat was afgevallen. Zelfs toen ik 3 dagen naar Disneyland Parijs ging (waar ik at wat ik wilde) was ik niet aangekomen. Tot de trip over de Rijn..

Tijdens die vakantie heb ik gegeten wat ik wilde, maar toen ik eenmaal weer thuis was heb ik de Weight Watchers-app niet meer geopend. Niet dat ik overmatig wild deed qua eten hoor, alleen lette ik niet meer zo op als eerst. Ik voelde dat ik langzaam weer wat aan kwam, alleen kwam de decembermaand eraan en wilde ik nog kunnen genieten van al het lekkers. Januari zou ik weer beginnen.

En ik ben begonnen. Afgelopen maandag was dag 1 van mijn WW-avontuur (Weight Watchers) en het gaat hartstikke goed! Elke maandag houd ik mijn weegmoment, net als vorig jaar, en ik ga zoveel mogelijk proberen te bewegen. Ik heb geen echt streefgewicht, maar een paar kilo's eraf kan geen kwaad.. Ik zal af en toe wat voorbij laten komen in mijn maandag artikels en bij meer animo wellicht wel een video of apart artikel maken over de stand van zaken.

Staat gezond leven of afvallen ook op jou lijstje dit jaar?

3 opmerkingen: