13 jan. 2014

Personal update #2


De afgelopen week stond in het teken van leren en gezond eten. Hoe was jouw week?
Maandagochtend begon met mijn eerste weegmoment van 2014.. en het was niet eens zo slecht! Zoals je eerder al hebt kunnen lezen deze week (hier) ben ik weer met Weight Watchers begonnen. Dinsdag had ik een vrije dag en ging ik 's middags een stuk wandelen. Ik wandelde naar het dorp waar ik bovenstaand cadeautje voor mijn moeder kocht. Het is een leuke kaart met het WW-magazine en een bakmagazine, want wij zijn dol op lekkers bakken! Ik weet het.. het gaat niet echt heel goed samen maar toch, haha. 

Woensdag was boodschappendag en er gaat weer allemaal lekkers mee naar huis. Vooral december was een slechte maand met al dat lekkers. Niets mis mee, maar ik merkte zelf dat ik minder energiek was door al dat vette eten. De afgelopen week heb ik al meer fruit gegeten dan in het laatste half jaar! De avond bracht ik door bij Guido, maakte samen met hem een wandeling in het donker en keek de eerste aflevering van Danni Lowinski op SBS6. 

Donderdag was een lange dag vol werkcolleges op school, dus 's avonds nam ik even tijd voor mezelf. Op dit moment lees Teardrop van Lauren Kate (al meer dan een week) en dan vind ik niets fijner dan op de bank met mijn boek en een muziekje. Natuurlijk ging het boek op tijd weer dicht voor Wie Is De Mol, wat ik samen met mijn moeder fanatiek volg. Iemand al enig idee wie het is?

Vrijdag volgde ik hoorcolleges, maakte de opdrachten voor aankomende week en leerde voor de tentamenweek. 's Avonds kwam beste vriendje weer voor de wekelijkse dosis 'Engelse moorden' en ik had serieus weer buikpijn van het lachen. In februari doen we weer een filmpje samen, iets om naar uit te kijken dus!

Zaterdag, eerste werkdag van het nieuwe jaar. En, diehard die ik ben, leerde daarna weer voor de tentamenweek. Ik keek Heer & Meester op NL1 met Daan Schuurmans in de hoofdrol. Het was pas de eerste aflevering, maar ik heb nu al de smaak te pakken. James Bond met een vleugje Nederlandse humor, heerlijk! Daarna dook ik snel mijn bed in want voor zondag stond er genoeg op 't programma.. 

De dag begon met een lekker ontbijtje waarna ik samen met mijn moeder de kerstboom (ja, hij stond nog) af te breken. Ik leerde en ging naar vriendlief. We keken film en genoten van het zonnetje. 's Avonds hebben we mijn kleine boompje afgebroken en keken we samen The Notebook (foto hierboven, héél onduidelijk) met kaarsjes en lichtjesslinger aan. Fijne afsluiting van de week! 

Het gezonde eten en de wandelingen afgelopen week hebben goed geholpen, want vanochtend was weer mijn weegmoment.. en ik ben 1,3 kilo afgevallen. Een extra steuntje in de rug om zo door te gaan deze week! 

1 opmerking: