24 jan. 2014

Food | wraps a la Sonja


Eindelijk weer eens een receptje vers van de pers! Dat was lang geleden zeg, alle heerlijkheden van de vorige weken was namelijk al tijden geleden bereid. Niet minder fijn om de recepten daarvan te delen, maar het is nog leuker om weer daadwerkelijk de keuken in te gaan. Afgelopen week ging ik opzoek naar leuke en gezonde receptjes van Sonja Bakker voor Lidl. Ik vond er een paar waaronder deze: wraps met kipfilet en knoflookkwark. 'As we speak' heb ik twee van deze wraps net op (hoe bedoel je vers van de pers) en kan ik niet wachten om dit makkelijk gerecht met jou te delen! 
Benodigdheden voor 4 wraps:
8 el magere Franse kwark
4 wraps
200 g kipfilet (in plakjes)
150 g geraspte 30 + kaas
2 teentjes knoflook
1/2 komkommer
2 snufjes chilipoeder

1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Doe de kwark in een kom en knijp de knoflook uit en roer die samen met de chilipoeder door de kwark.
2. Snijd de komkommer met een kaasschaaf in dunne plakken. Leg de wrap op de bakplaat, doe daar het kwark/kruidenmengsel over de wraps en verdeel hierover de plakjes kipfilet. Rol de wraps op en steek ze met een cocktailprikker vast.
3. Bestrooi de geraspte kaas over de wraps en bak ze in ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven.

Je zou het niet denken, maar deze heerlijke wraps zijn best machtig. En zoenen kun je na het eten beter niet meer doen met die knoflook, haha! Eetsmakelijk ;-)

4 opmerkingen: