13 jun 2012

FOOD: éénpansgerecht

Long time, no food! Dat is een tijd geleden zeg..

Maar, ik heb weer eens wat gekookt. Een makkelijk gerechtje om in te komen maar wel een lekker gerechtje. Ik heb gisteren een éénpansgerecht klaar gemaakt met aardappelen, groente en vlees. En dat in, denk ik, tien minuten. Weet je nog niet wat je vanavond moet eten? Een echte aanrader!

Wat ook lekker is om de snijbonen te vervangen voor sperziebonen of sugarsnaps. Het enige met sugarsnaps is dat ze redelijk hard blijven dus pas op dat je niet de helft van je gebit verliest onderweg, haha. Oke, genoeg flauwe grappen voor vandaag.. we gaan aan de slag!



Benodigdheden voor 2 pers.:
aardappelen (blokjes)
snijbonen
shoarmavlees
knoflooksaus

1. Gooi de aardappelblokjes in de wok en laat deze even goed bakken. Voeg hierna het shoarmavlees toe en laat dit ook goed bakken.
2. Als laatst voeg je de snijbonen toe en roer je alles goed door. Om ervoor te zorgen dat de aardappelen wat zachter worden, doe dan even de deksel op de pan en laat het even een aantal minuten sudderen.

Daar is 'ie weer.. Bon appetit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten