8 jun. 2012

FAVORITES: 2

Favorite lazy/rainy activity - films in kijken in bed
Het begon zondag al, films kijken in bed met vriendlief. Ook gisteravond weer, lekker met Glee onder de dekens kruipen. Het beste wat je kan doen met dit weer!

Favorite magazine - Mollie makes
Maandag sloeg ik een hele stapel met tijdschriften in en toen ik dit (Engels talige) tijdschrift erbij zag staan moest ik het hebben. De frisse, vrolijke kleurtjes en die vilten macarons.. Het bleek dus ook een geweldig leuk blad te zijn en er zat en wedding-special bij met het stuk over de bruiloft van Elsie. Kennen jullie haar blog ook, echt geweldig!

Favorite thing to do - bloggen
Ik blog de eene keer meer dan de andere keer maar ik blijf het nog steeds leuk vinden. Helaas heb ik de laatste tijd niet zoveel tijd gehad om te koken dus er is al geen maand een recept meer online gekomen maar daar aan wordt gewerkt! Ook vind ik het leuk om deze stukjes te schrijven, ik wil weer meer de diepte in en er zullen meer boeken-reviews online komen. I'll keep you posted!

Favorite addiction - Smashbooking
Ik wilde al een hele tijd een smashbook en toen ik er eindelijk één kon krijgen kocht ik maar gelijk 4. Zekerheid voor alles, haha. Heb je nog nooit van smashbooking gehoord en je wil weten wat het is? Klik dan hier voor een filmpje met uitleg!

Favorite app - Instagram
Ik houd van foto's maken, net als bijna ieder ander blogger. Ik volg een aardig aantal mensen en heb al 190 foto's gemaakt en bewerkt en ik gebruik ze voor op mijn blog en voor mijn 365 dagen project. Heel handig, alleen wie weet een (online) fotodrukker die deze foto's op goede formaat kan drukken?

1 opmerking:

  1. Ik kan me herinneren dat ik dat smashbook nog ergens in mijn favorieten heb opgeslagen omdat ik het zo leuk vond. Misschien binnenkort toch maar eens gaan kopen, want het ziet er echt onwijs cool uit!

    BeantwoordenVerwijderen