10 sep. 2013

Review | Miss Match - Astrid Harrewijn


Van jobhopper tot zakenvrouw. Twaalf ambachten, dertien ongelukken: dat is Lein. Maar als ze voor zichzelf begint met een afslankproduct wordt dat een groot succes. Ze verhuist naar het hippe Amsterdam-Zuid en raakt bevriend met haar chaotische expat-buurvrouw. En dan is er nog Jonas, Leins assistent en rots in de branding, die maar één ding wil: een kind, samen met zijn vriend Bert. Terwijl Lein de wereld verovert, komt haar bedrijf in gevaar door vals spel. En wat moet Lein met Matthijs: de enorm aantrekkelijke China-deskundige, die niet van zakenvrouwen houdt?

Mijn mening over dit boek:
Miss Match is het tweede deel van een driedelige serie over de hartsvriendinnen Didi, Lein en Iris, die lief en leed met elkaar delen. Van jobhopper tot zakenvrouw: met haar eigen bedrijf heeft brokkenpiloot Lein ineens succes. Maar nu de liefde nog.. en liefde komt er! Wat ik altijd zo fijn vind aan de verhalen van Astrid Harrewijn is dat ze altijd precies genoeg 'love interest' toevoegd.

Het verhaal loopt vlot en is weer net zo spannend als het eerste deel: Miss Communicatie. Gingibas, het bedrijf van Lein, zit in de lift en ze ontmoet een hoop leuke nieuwe mensen. Je hoeft niet bang te zijn want ook oude bekende Didi en Iris komen terug.. Dit verhaal gaat over liefde, vriendschappen waar niemand tussen kan komen en vertrouwen. Ik ben erg benieuwd naar het derde en laatste deel in deze leuke serie!

Dit boek krijgt van mij: 4/5 sterren!

Genre: chicklit
ISBN: 9021807017
Koop dit boek hier

3 opmerkingen:

  1. Wat heb je dat boek leuk samengevat. Koffieleut

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een erg leuk boek. Ik heb nog nooit eerder iets van deze auteur gelezen.

    BeantwoordenVerwijderen