23 sep. 2013

Personal update #38


Deze week stond in het teken van knutselen, bloggen en bakken. Je zou dus kunnen zeggen dat ik al mijn hobbies "terug gevonden" heb. Maandag begon met studeren en eindigde met knutselen. De eerste kerstkaarten van dit jaar zijn gemaakt! Vorige week zondag was ik naar een crea-beurs geweest waar ik genoeg leuks heb ingeslagen.. alles in huis voor leuke kaartjes. Dinsdag zette ik dit nog even door en maakte ik nog een kaartje met de kerstliedjes van Micheal Bublé op de achtergrond. 's Middags maakte ik stoofpeertjes met mijn moeder en 's avond bakte ik koekjes!
 
Woensdag was het weer tijd voor school en werk. Ik spendeerde de avond bij vriendlief op de bank met Goede Tijden Slechte Tijden en Dokter Tinus. Ja, woensdag is echt één van mijn guilty pleasure tv-avonden! De dag erna, donderdag, maakte ik kippenpootjes met spek en schrijf ik een aantal artikeltjes voor deze blog maar ook voor mijn foodblog. Die heb ik namelijk sinds afgelopen week nieuw leven ingeblazen!
 
Vrijdag was het eindelijk weer tijd voor een onvervalst 'beste vriend-avondje', want mijn bff was eindelijk weer eens vrij. Ik bakte hartige muffins (welke niet helemaal lukte, maar welke ik nog wel een keer ga proberen te maken) en geitenkaas pakketjes. Zaterdagavond bracht ik door met Guido en keken we héél burgerlijk naar Wie ben ik en Ik hou van Holland. Hoe lekker knus? Zondag bezocht ik The taste of Oegstgeest, maakte ik nog een lading stoofpeertjes, bereidde ik al mijn huiswerk voor voor aankomende week en blogde ik er lustig op los! En oh ja, ik las ook nog.. een hele hoop (voor mijn doen)!
 
De afgelopen week:

2 opmerkingen: