31 okt. 2013

Mijn 'guilty' pleasures


Iedereen heeft stiekeme 'guilty' pleasures. Niet alleen qua eten, voor kruidnoten en Milka melk chocolade met Oreo, maar ook op het gebied van tv. Je kent het wel: een omstreden programma waarvan iedereen beweert dat 'ie het niet kijkt, maar stiekem toch doet! Helaas zijn niet alle programma's in dit artikel meer op televisie.. maar je kunt ze wel terugkijken.

Samantha en Micheal willen rust in de tent: Het waren drukke tijden voor Barbie en Michael. Binnen anderhalf jaar tijd trouwen, de komst van baby Angelina én een verhuizing. De Hagenezen moesten hoognodig even bijkomen en opladen. Dus gingen ze lekker op vakantie naar Spanje! Voor het eerst ging de familie met de caravan naar het buitenland.

Iedereen heeft een grote mond over 'Barbie' en haar gevolg, maar als het erop aankomt zit iedereen voor de buis te lachen! Het is niet voor niets dat ze maar op tv blijft verschijnen in eigen programma's. Ik geef gewoon eerlijk toe dat ik dit heerlijke tv vind. Maandagavond zat ik klaar voor een ontspannen uurtje lachen!

Vive la Frans: In Vive la Frans reist volkszanger Frans Bauer met een klassieke vouwwagen langs velden en wegen richting de West-Provence. Frans schuwt het niet om daar samen met zijn broer Dorus basic te leven, maar dan wel als een echte Fransman. Iedere aflevering ontvangt Frans een bijzondere gast met wie hij graag een dag en nacht doorbrengt en activiteiten onderneemt om elkaar nog beter te leren kennen.

Iedereen denkt dat dit saaie tv is, maar het tegenover gestelde is waar. Niet alle afleveringen zijn leuk, dat zeg ik eerlijk, het ligt eraan welke gast ze ontvangen. Soms is het zelfs ontzettend grappig.. Frans Bauer kan soms zo dommig uit de hoek komen dat het gewoon grappig is. Ik neem dit programma altijd op om op dinsdagavond te kijken. Een momentje van ontspanning.

Geer en Goor effe geen cent te makken: Gerard Joling en Gorden wonen samen in een klein Amsterdams huisje op AOW-niveau. Behalve de 'zware taak van arm zijn' moeten zij bejaarden helpen met klusjes zoals boodschappen doen. Je zou het niet denken maar ze zijn ontzettend lief voor de oudjes en de oudjes zijn hipper dan je verwacht.

In de eerste aflevering had één van de ouderen een prachtige opmerking toen zij de boodschappenbus in stapte en bijna om de paal heen slingerde: 'Oh, ging ik bijna paaldansen!'. Geer en Goor zijn ontzettend lief voor de bejaarden in het programma en samen in een huis.. Hi-lar-isch!!

Wat is jouw stiekeme tv guilty pleasure?

1 opmerking: