13 okt. 2013

Personal update #41


Weer een week voorbij gevlogen! Wat gaat dat toch snel.. over een aantal weken is het alweer Sinterklaas en vanaf dan gaat alles nog 3x sneller! 
Ik las mijn boek uit: Het rampzalige verhaal van jou en mij - Jess Rothenberg. Ik kocht maandag ook een nieuw boek (De test) en ging ik langs de bibliotheek (maar die hadden helaas niet veel soeps). 's Avonds aten we bij mijn oma en maakte daar kaarten, want haar auto was stuk. 
Dinsdagochtend ging ik, samen met mijn moeder en oma, naar Hoofddorp voor de Primark. Uiteindelijk kwam ik dus met veel meer knutsel/haakspullen thuis, maar kocht ik ook wat leuke dingetjes bij de Primark. Binnenkort komt er een haul filmpje online! Verder had ik nog een drukke middag/avond qua bloggen. Het was een héél leuke dag..
Donderdag hadden vriendlief en ik date night! We aten vooraf bij Koetjes en Kalfjes in Leiden om daarna Smoorverliefd in de bioscoop te kijken. We namen, in het restaurant, vooraf een proeverij voor twee en als hoofd nam ik de lasagne.. Heerlijk!! En de film was ook heel leuk, a.s. donderdag een review. 
Vrijdag had ik geen colleges maar des te meer werk om thuis te doen. Ik moet een aantal werkcolleges voor aankomende week voorbereiden en moest een flink aantal proeftentames maken. Daarnaast begon ik alvast met studeren voor de tentamenweek van over 3 weken en printte ik wat dingen uit. Daarnaast besteedde ik wat tijd aan bloggen en las ik een 'big deal'. 's Avonds kwam beste vriend Pepijn totaal onverwachts langs, altijd leuk!
Zaterdag avond bracht ik door bij familie. Mijn moeder had wat spulletjes van mij meegebracht, waaronder haakspullen. In eerste instantie werd dit een col-sjaal maar nu (ik wat verder ben in het proces) is 'ie veel te zwaar! Ik ga er waarschijnlijk een tas of kussen van maken, maar morgen (vandaag maandag dus) begin ik aan een muts. Tip: er is een aanbieding bij Lidl die vandaag ingaat, waar je heel goedkoop haak katoen kunt scoren met patronen en creatieve boeken. Ik ga op jacht maar de schat!

Zondag relaxte ik met mijn boek op Guido's bank en bracht ik de avond al lezend en hakend (voor oefening) door. Ik ben klaar voor week 42 van 2013!

Hoe was jouw week? Heb jij nog wat leuks gedaan? 

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke week had jij. Koffieleut

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is dat zpagetti wol? Daar heb ik namelijk ook een keer een kol van willen haken maar dat weegt inderdaad nogal wat. Uiteindelijk heb ik er een sleeve van gemaakt voor mijn laptop. (je kunt er ook een hele toffe poef van maken, als je bereid bent er wat tijd in te steken.)

    BeantwoordenVerwijderen