15 okt. 2013

Review | Het rampzalige verhaal van jou en mij - Jess Rothenberg


Sterven aan een gebroken hart is nog maar het begin. Welkom in de eeuwigheid!Als Brie wordt gedumpt door Jacob betekent dat het einde van haar wereld. Letterlijk. Alleen is Brie nog niet klaar om onder de zoden te liggen en ze blijft als geest op aarde. Nu ze D&W is (Dood en Weg), komt Brie erachter dat liefde veel ingewikkelder is dan ze ooit had gedacht. In Half Moon Bay begint haar familie uit elkaar te vallen. Haar beste vriendin verbergt een geheim over Jacob en de waarheid achter zijn verraad. En dan is er Patrick, Brie's mysterieuze nieuwe gids en collega-Verloren Ziel die misschien wel de sleutel tot haar eeuwige geluk in handen heeft.

Mijn mening over dit boek:
Dit boek is het eerste boek dat ik uit mijn TBR-potje heb getrokken en met veel plezier heb gelezen. De laatste tijd lees ik ontzettend langzaam, maar dat komt echt niet door het verhaal! Al moet ik zeggen dat ik geen super hoge verwachtingen van dit verhaal had..

Brie, die om het leven komt nadat de liefde van haar leven de relatie verbreekt, komt in de hemel Patrick tegen. Samen reizen ze terug naar aarde om wraak te nemen en een vinger in de pap te houden. Al snel komt ze er achter dat niet alles is zoals zij denkt dat het is en staat haar wereld op z'n kop! Ze wil hoe dan ook alles weer goed maken, maar of dat gaat lukken?

Dit boek was wel een miljoen keer beter als dat ik van te voren dacht! Ik moest even inkomen, maar toen ik eenmaal in het verhaal zat vloog ik er doorheen. Wat ik fijn vond, was dat het minder opvlakkig is als het in eerste instantie lijkt. Dit was zeker een verrassing!

Dit boek krijgt van mij: 4/5 sterren!

Genre: YA contemporain
ISBN: 9022558444
Koop dit boek hier

1 opmerking:

  1. Ik vond dit boek ook heel erg mooi. Jammer dat je er zo weinig over hoort in boekenland.

    BeantwoordenVerwijderen