8 okt. 2013

Books | mijn favoriete Nederlandstalige boekenblogs!


Ik weet het: normaal staat dinsdag in het teken van een boekreview, maar aangezien ik weer eens héél langzaam lees de laaste tijd heb ik nergens om over te schrijven. Daarom leek het me leuk om eens mijn favoriete boekenblogs met jullie te delen! De volgorde is totaal willekeurig, BTW..

Craving Pages - dit is de blog van boekenblog konining Joany (voor mij tenminste..) en ik volg 'm al een hele tijd! Deze blog is echt een plekje in de spotlight waard, net als de andere twee blogs die ik in dit blogje noem overigens. Behalve goede reviews, kun je hier ook terecht voor leuke winacties en andere interessante boekgerelateerde artikels zoals interviews en een kijkje binnen bij uitgeverijen. Ik ben fan!
Read a book - dit is de blog van boek- en reisenthousiast Lyanne, welke ik (lucky bastard me) heb mogen ontmoetten vorig jaar! Behalve korte boekrecensies vind je hier ook reisartikelen en leuke boekgadgets. Lyanne is een sprakelende persoonlijkheid en dat geeft haar blog een extra touche. Ik volg deze blog, volgens mij, het langst van alle boekenblogs die ik nu volg. Het blijft leuk!
De pagina omslaan - deze blog, van Sanne, is redelijk nieuw voor mij maar ik vind 'm wel ontzettend leuk. Ze schrijft nuttige reviews, doet veel leuke tags en heeft net als ik een Kobo Glo (ook heel belangrijk, haha). Ik ontdekte deze blog per toeval en check de site sindsdien een aantal keer per week. Een echte 'rising star' voor mij!

Welke boekenblog is jouw favoriet? Ik sta open voor suggesties!

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je deze blogs noemt, moet er ook maar eens op kijken. Koffieleut

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je mijn blog genoemd heb! Craving Pages en Readabook staan bij mij ook echt bovenaan mijn lijstje van favoriete boekenblogs!

    BeantwoordenVerwijderen