20 okt. 2013

Disneyland Travel | met je geliefde


Vandaag tips voor een reisje naar Disneyland Parijs met je geliefde! Ik ben afgelopen mei in Parijs geweest met Guido (en mijn moeder en oma, haha) maar daardoor heb ik wel het romantische aspect van het park ontdekt en dat ga ik vandaag met jullie delen!
Tip 1: maak een foto van jullie samen voor het kasteel van Doornroosje! Zo, ik dacht: laat ik eens beginnen met het meest slijmerige van dit artikel. Mijn vriend en ik hebben een foto gemaakt in het prieel dat een heel stuk voor het kasteel in Mainstreet U.S.A. staat. En zeg nu zelf.. wie wil er nou niet zo'n foto voor in zijn foto album?
Tip 2: ga samen naar de Disney Dreams vuurwerkshow kijken! Wat is er romantischer dan een dagje park af te sluiten met een knallend spektakel. Guido en ik keken deze show op dag 1 en waren dan ook gebroken toen we aankwamen in de hotelkamer want we waren die dag al om 4 uur 's ochtends opgestaan voor de reis. Maar het was 't zeker waard!
Tip 3: maak een romantische tocht door Mainstreet (of door het hele park met de trein). Hoe knus is het om samen in deze paardentram van A naar B te rijden. Er rijden overdags ook oude auto's en kleine dubbeldekker busjes. Ga in de laatste boven in zitten, als er nog plek is, voor een leuk uitzicht over de wandelende mensen!
Tip 4: doe samen een laatste wens voor vertrek. Deze wensput staat naar het kasteel van Doornroosje aan de rechterkant (als je er voor staat) redelijk verstopt. In Frankrijk krijg je één eurocenten terug welke je mooi kunt gebruiken om in de put te gooien. Ook Guido en ik hebben dit gedaan, net voordat we de reis naar huis maakte, maar wat we hebben gewenst vertellen we natuurlijk niet.. anders komt 'ie nooit uit!
Volgende week geen Disneyland Travel-tips, want dan is het Herfst week op mijn blog! De week erna geef ik tips voor een reisje met het gezin.

1 opmerking: