26 aug. 2013

Personal update #34


Vorige week was ik nog zo in de vakantiestemming dat ik echt nog geen zin had in een wekelijkse update. Ik ben op vakantie geweest, heb het héél leuk gehad en wil het aller liefste weer terug.. maar ook de afgelopen week heb ik genoten van mijn vrije dagen!
Maandag deed ik de hele dag rustig aan en relaxte ik tot einde middag, omdat ik toen een hapje ging eten in Noordwijk samen met mijn moeder en oma. Dinsdag ging ik met mijn moeder mee naar kantoor en gingen we 's middags een kijkje nemen bij de kringloopwinkel in de buurt (ik zoek een leuk kastje voor onder mijn spiegel..). Verder keek ik filmpjes op YouTube en blogde ik voor woensdag.
 
Woensdagavond was ik bij mijn vriend en ik keken we de eerste aflevering van Dokter Tinus seizoen twee! En ja, daar ben ik super enthousiast over want wat een leuke serie is dat zeg. Donderdag deed ik (bijna) niet anders dan "niksen".. Ik keek een film, surfte op internet rond en keek een hele berg YouTube-filmpjes. 's Avonds zijn mijn moeder en ik naar Noordwijk te gaan om lekker te eten bij La Cubanita. Mmm!
 
Vrijdag ging ik weer met mijn moeder mee naar kantoor en schreef ik een artikel over reizen, zaterdag lunchte we + oma in Oegstgeest en deed ik een beetje make-upshopping en ging ik in de avond met vriendlief op pad om foto's te maken voor een artikel dat a.s. donderdag online komt (stay tuned!). Zondag haalde mijn vriend me op voor een "date": we zijn samen naar de City of bones film geweest en maakte ik een heeeeeerlijke nachos-schotel!
 
De afgelopen week:

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen wat je allemaal gedaan hebt :)
    Hoe was City of Bones? Ik heb het boek gelezen en die vond ik echt heel goed, dus ik ben ook erg benieuwd naar de film :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Lieke, de film was super gisteren! Hij is heel goed gemaakt maar niet helemaal gelijk aan het boek (dat kan natuurlijk ook niet 100%). Als je gek bent op de serie móét je de film zeker weten zien! ;)

    BeantwoordenVerwijderen