12 aug. 2013

Personal update #32


Maandagochtend vroeg stapte mijn vriend en ik in de auto om naar Maastricht te gaan. Samen een nachtje weg, de Dominicanen kerk (boeken-winkel-kerk) bezoeken, lekker eten en drinken.. wie wil dat nou niet? Je vindt hier en hier korte dagverslagen! Woensdag ging ik nog even samen met mijn oma en moeder naar Noordwijk voor een lekker broodje, 's avonds begon ik in Miss Match van Astrid Harrewijn. 

Donderdag deed ik het rustig aan. Boodschappen doen met mijn moeder, nog wat lezen en na het eten kwam mijn vriend nog even langs. Vrijdag lunchte ik in de buurt, ontspande ik op de bank met YouTube-filmpjes en de avond bracht ik achter de laptop door met bloggen en surfen op 't internet. Beste vriendje moest werken, dus geen gezellige vrijdagavond zoals normaal. 

Feitjes:
  • De afgelopen week las je behalve bovengenoemde reisverslagen ook mijn 'juli sequel maand' wrap-up en een artikel over het hebben van een andere denkwijze en de vooroordelen hierover. 
  • Deze week vind je hier o.a. twee boekreviews en een kort stukje over de IKEA Papershop.
  • Ik ben op het moment hard bezig met het schrijven van een hele berg boekreviews, maar welke boeken heb jij zelf pas geleden gelezen en wil je mij aanraden?

Vandaag niets over zaterdag en zondag, want daarover later deze week meer! 

1 opmerking:

  1. Leuk dat je in Maastricht bent geweest! Ik woon daar namelijk in de buurt :)

    BeantwoordenVerwijderen