23 aug. 2013

I haven't been everywhere, but it's on my list..


Vorige week bracht ik een week door op een boot, over de Rijn en langs de meest schattig uitziende plaatsjes. Er was een ander meisje (aan boord) die binnenkort voor 8 maanden rond gaat trekken. Ze vertelde me er wat over en ik vond het zo verschrikkelijk gaaf, maar zelf zou ik het nooit durven om alleen rond te trekken met een rugzakje..

Toen ik thuis kwam, bedacht ik me pas hoe fijn ik het vond om weg te zijn. Nieuwe plekken ontdekken en wat zien van de wereld.. Dat wil ik doen. Ik hoef niet naar Bali of naar Ecuador, want hier "in de buurt" is ook veel mooi's te zien. Maastricht bijvoorbeeld: daar was ik twee weken geleden met mijn vriend en het was super fijn om daar te zijn. Of Wenen, dat was ook zo mooi!

De vakantie is nu over en (bovenal) het geld is op, haha. Ik maak nu lijstjes, smijd plannetjes voor de toekomst en bezoek travelblogs en Youtubekanalen. Zeg nu zelf.. wat is er fijner als voorpret?

1 opmerking:

  1. Ik ben ook graag op reis en ben ook zeker van plan om meer van de wereld te zien. En travelblogs zijn daarvoor super leuk om te bezoeken

    BeantwoordenVerwijderen