21 mrt. 2014

Blog | een nieuw begin + blogpartner in crime


De afgelopen tijd heb ik niet zo veel geblogd. Ik zat niet echt lekker in mijn vel, maar ik voelde me ook al een tijdje niet meer zo happy met mijn blog. De vaste dagen voor bepaalde artikelen zijn me steeds meer tegen gaan staan en dat heeft geresulteerd in minder content. Een blog bijhouden hoort juist leuk te zijn, terwijl ik de laatste periode er niet altijd meer even enthousiast mee bezig was.

Ik heb een aantal artikels gelezen over bloggen en uit elk stuk kwam hetzelfde: je moet schrijven over wat je zelf leuk vind. Natuurlijk doe ik dat al, maar toch liep het niet echt lekker meer. Grotendeels komt dat (voor mij) doordat ik vaste dagen heb gehanteerd voor bepaald soort stukjes. Boekgerelateerde dingen op dinsdag, op vrijdag een recept.. maar ik heb al in geen weken meer iets gekookt of gebakken! Alles wat online kwam was dus al "oud", wat het een stuk minder leuk maakt om over te schrijven. Waar ik wel echt van genoot de laatste tijd was het schrijven van persoonlijke artikels en selfhelp-achtige blogjes. En mijn creatieve uitspattingen deel ik bijna helemaal niet terwijl me dat wel heel leuk lijkt..

Tijd voor verandering dus! Elke dag een stukje, van recepten tot selfhelp-artikelen en DIY's en minimaal 1x per week een video. Ik heb samen met mijn vriend besloten hem (meer) bij mijn blog te betrekken om te werken achter de schermen. Zo kunnen we met onze kennis en passie de site tot een hoger niveau tillen.Ik ben klaar voor dit nieuwe avontuur, ik hoop jullie ook. Heb je nog vragen, tips of verzoekjes laat het dan weten in een reactie hieronder.

Ik hoop dat jullie net zo van mijn 'hernieuwde' blog genieten als ik!

3 opmerkingen: