13 jun. 2013

Review | Pizzageur en maneschijn - Lisette Jonkman


In het gratis korte verhaal Pizzageur & Maneschijn maak je alvast kennis met kersverse studente Lucy en haar nerdy huisgenoten uit Lisette's nieuwe boek Verkikkerd. Je kunt het verhaal lezen voordat je aanVerkikkerd begint, maar ook daarna is het leuk als extraatje. 

Over verkikkerd:
Lucy verheugt zich op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets met haar huisgenoten te maken wil hebben! Vooral niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds...

Mijn mening over dit korte verhaal:
Het eerste boek van Jonkman (Glazuur) dat vorig jaar verscheen, heb ik nog niet gelezen. Ik ging dan ook blanco dit verhaal in en had geen idee van wat ik kon verwachten wat schrijfstijl betreft. En weet je wat, ik was blij verrast!

In dit korte verhaal maak je kennis met Lucy, hoofdpersoon uit het nieuwste boek van de schrijfster, en "haar nerds". Voor de verjaardag van een huisgenootje gaan Lucy en haar mede-campusbewoners gezellig bowlen. Nou ja, gezellig?

Natuurlijk krijgen we in dit korte verhaal van maar 20 bladzijden ook al een beetje te maken met vlinders.. Love me some romance! Lisette Jonkman heeft mij met dit korte verhaal echt weten te triggeren, dus ik ben zeker van plan dit boek te lezen op een fijne zomerdag (misschien op vakantie?).

Deze gratis e-teaser is hier te downloaden! 

2 opmerkingen:

  1. Ik heb ook al helemaal zin om Verkikkerd te lezen na het lezen van dit korte verhaal :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nog nooit een boek van haar gelezen, maar ik volg haar op Twitter en ze lijkt me zo'n leuke persoonlijkheid dat zelfs ik zin krijg om haar chicklits te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen