7 jun. 2013

Boeken | verwacht #2


Ik ben dol op boeken lezen en het kopen van mooie boeken! Vandaag laat ik een aantal boeken zien die in juni tot en met augustus verschijnen in het Nederlands. Let op: de synopsissen bevatten soms spoilers!
 Omnibus 2 Academicus Vampyrus - Rachelle Mead (juni 2013)
In deze omnibus zijn de laatste drie delen van de Academicus Vampyrus-serie gebundeld. Rose staat voor een enorme uitdaging: ze moet Dimitri Belikov, de liefde van haar leven, opsporen en vermoorden. Haar zoektocht naar Dimitri draait uit op een grote nachtmerrie. Dimitri heeft haar bloed geproefd en zit nu achter háár aan. Rose, die altijd anderen heeft geholpen als ze in nood waren, verkeert nu zelf in levensgevaar. Is er iemand die haar kan redden?
 Outside in - Marie V. Snyder (juli 2013):
Trella is een sloof. Een nobody. En net als de duizenden andere sloven die opeengepakt op de onderste niveaus van Binnen verblijven, doet ze het vuile werk voor de oppers, die boven in luxe leven. Maar Trella is ook de Koningin van de Buizen, die tijdens het schoonmaken van het ventilatiesysteem op plaatsen komt waar niemand anders ooit een voet zet. (synopsis van Inside out, synopsis Outside in nog niet beschikbaar in NL!)
 Elke dag - David Levithan (augustus 2013):
Elke dag een ander lichaam, elke dag een ander leven, elke dag verliefd op hetzelfde meisje. 
Slaaplied - Amanda Hocking (augustus 2013):
Welkom in een wereld van adembenemende schoonheid - en vreselijke geheimen. Toen ze met hem aan het zoenen was, had ze enorme honger gekregen. Zo'n erge honger had ze nog nooit gehad. Deels was het lust, deels was het een echt hongergevoel. Daarom had ze hem gebeten... Na een feestje aan het strand met drie mysterieuze meisjes wordt de zestienjarige Gemma verward wakker. Er is iets helemaal mis met haar, en ze moet het stoppen. Als de gruwelijke waarheid tot haar doordringt, moet Gemma kiezen tussen haar vertrouwde leventje en een nieuwe wereld vol gevaarlijke geheimen. (synopsis van Lokroep, synopsis Slaaplied nog niet beschikbaar in NL!)
Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

2 opmerkingen:

  1. Ik kijk zo gruwelijk uit naar Outside In en Elke Dag! Ik wil ze lezen! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Slaaplied en Elke Dag wil ik heel erg graag lezen! Outside In lijkt me ook interessant, maar dan moet ik wel eerst nog Inside Out lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen