11 jun. 2013

Blog hop | #5


Toen ik vorige week op Bloglovin' zag dat Joany van Craving Pages weer een nieuw bloghop-artikel had geplaatst was ik benieuwd naar de antwoorden van andere (book)bloggers. Maar hé, ik was vorige maand de enige die mezelf de pittige vraag voorlegde! Heb je mijn deelname aan de vorige blog hop gemist.. klik dan hier voor het hele artikel. 

Ik heb mezelf weer even de tijd gegeven om over mijn antwoord na te denken maar ik denk dat ik het weet.  
welke genres spreken je het minst aan en waarom?

Ik ben niet zo gek op boeken waarin veel godsdienst zit. Zelf ben ik niet gelovig en ik houd er niet van als iets me word opgedrongen. Stripboeken vind ik ook niet leuk om te lezen, omdat ik meer van "lange lappen tekst" lezen houd in plaats van korte stukjes met plaatjes erbij. 

Ik maakte pas vorig jaar, rond deze tijd, kennis met Young Adult. Ik kocht en las Starters van Lissa Price en was meteen verslingerd. Kort daarna kocht ik alle drie de boeken in De honger spelen-trilogie en keek ik de eerste film in de bioscoop (nog voordat ik het boek had gelezen). Eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat dit genre mij zo zou aanspreken.. een genre kan dus ook hartstikke meevallen! 

Welke genre trekt jou niet zo en waarom niet? 

1 opmerking:

  1. Ik heb ook niet echt iets met boeken rondom godsdienst, maar onlangs heb ik voor de genre swap echt een héél erg mooi boek gelezen wat binnen die categorie valt.

    BeantwoordenVerwijderen