6 mei 2013

Personal update #18


Maandagochtend was het héél vroeg opstaan voor ons.. om 4 uur! Snel een boterham naar binnen en de auto inladen.. Maandag, dinsdag en woensdag zat ik gewoon in Disneyland Resort Parijs. Ik wil er vandaag niet al te veel woorden aan vuil maken want een uitgebreid verslag van de dagen in Frankrijk kun je hier terug lezen maar het was geweldig (en het was het vroege opstaan zeker weten waard)!
 
Het eerste wat ik donderdag deed was uitslapen. Ik had niet echt verplichtingen dus haalde ik alle "gemiste" uurtjes slaap in. Ik stelde een to do-lijstje op: assessment voor de HvA invullen, het uploaden van de foto's van Disney en het schrijven van een kort artikeltje. 's Avonds eindelijk weer eens Goede tijden Slechte tijden kijken en de dag afsluiten met Buch II. Vrijdagochtend samen met mijn moeder even naar de winkels bij haar werk in de buurt, 's middags werken en s'avonds met beste vriendje X Factor gekeken onder het genot van een hapje en een drankje!
 
Zaterdag was een weinig spannende dag. Overdags werken en 's avonds 2 minuten stilte en mezelf helemaal onderdompelen in oorlogsdocu's en films. Zondag wilde ik, samen met mijn moeder en oma, naar de braderie in Oegstgeest. Ookal waren wij er al ruim voor 10 uur, er was geen plekje te bekennen! Na ons kort maar krachtige bezoek aan Oegstgeest hebben mijn moeder en ik wel genoten van de zon in onze tuin. Ondanks dat vriendlief helaas niet kon komen heb ik toch een leuke, laatste vakantiedag gehad. En, ik heb eindelijk weer eens een boek uitgelezen: Zoete tranen van Madeleine Wickham (oftewijl Sophie Kinsella)!
 
Feitjes:
Vertel eens, hoe was jouw (vakantie)week en heb jij ook kunnen genieten van het weer?

1 opmerking: