31 mei 2013

Hoe staat het nu met mijn goede voornemens?


Dit artikel is onderdeel van 'De dit ben ik-week' op deze blog. Meer informatie over de themaweek is hier te vinden! Vandaag ga ik kijken hoeveel ik al aan mijn goede voornemens heb gedaan voor dit jaar. 
Vanaf morgen gaan we de laatste maand in voordat de tweede helft van dit jaar begint, dus hoog tijd om eens terug te blikken op de voornemens die ik begin dit jaar maakte en wat ik daar tot nu toe aan heb gedaan. Begin dit jaar schreef ik een artikeltje over mijn voornemens voor 2013 waaraan ik vandaag refereer. 

Boeken/lezen:
- Op dit moment heb ik pas 18 van de 50 boeken gelezen wat mede door examens en een leesdipje komt.
- Ik heb nog geen van de dikke pillen gelezen die ik me heb voorgenomen te lezen dit jaar, slecht!
- Eind april heeft er een read-a-thon plaatsgevonden en pas geleden weer maar helaas kon ik niet mee doen.   Wellicht later dit jaar?
- Ik heb niet veel filmpjes gemaakt de laatste tijd en ook met het boekbloggen gaat het niet héél goed maar ik houd goede moed en wil het binnenkort (in de vakantie) weer actief oppakken!

Projecten:
- Al in de eerste maand van dit jaar liet ik mijn postproject vallen want te veel en te weinig tijd, helaas.
- Ik heb perioden dat ik vaker kook maar de laatste paar weken gaat het weer met sprongen vooruit en ook food-bloggen heb ik pas weer opgepakt. Er staan nu 30 artikelen online!
- Toen ik, pas geleden, in Disneyland Parijs was heb ik een heel mooi dagboek gekocht waarin ik sinds vorige week af en toe ik schrijf. Ik ga de goede kant op..

Persoonlijk:
- Ik ben op dit moment druk bezig met het afronden van mijn MBO-opleiding en de diploma uitreiking is begin juli. Ik hoop ontzettend dat ik al mijn examens haal en dat ik dan mijn diploma op kan halen!
- Eind februari/begin maart ben ik begonnen met Weight Watchers en ik ben al 5 kilo kwijt, Yeeh!
- Ik probeer meer tijd door te brengen met de mensen van wie ik houd maar dit is nog niet altijd even makkelijk. Hopelijk kan ik daar in de vakantie verandering in brengen. 
- Ik heb nog niets van mijn bucketlist gedaan maar i'm working on it!
- Vanaf september begin ik op het HBO en hoop ik zo veel mogelijk studiepunten binnen te slepen zodat ik in 2014 mijn P haal.

Er zijn nog een aantal voornemens waaraan ik wil werken dit jaar maar ik vind dat ik al aardig wat dingen op de rails heb. Met het lezen gaat het bijvoorbeeld de laatste week goed (even afkloppen natuurlijk..) en ook mijn kookblog heeft een boost gehad. Ik heb helaas een project moeten laten vallen aan het begin van het jaar maar dat betekend dat ik me nu volledig op andere projecten kan focussen. Hoe gaat het met jouw voornemens? 

1 opmerking:

  1. Leuk overzicht. Mijn readingchallenge is eigenlijk het enige voornemen waar ik me nog altijd netjes aan houd. Oeps.

    BeantwoordenVerwijderen