25 mei 2014

The Healthy Challenge #2Update nummer 1: er zijn 5 dagen voorbij. Zoals je hier kon lezen was mijn moeder op de eerste dag van de challenge jarig. Ja, ik weet het.. niet zo handig, haha. Vandaag deel ik met jullie hoe de eerste dagen zijn verlopen!
Dinsdag: mijn moeders verjaardag. Het ging eigenlijk nog best goed, al zeg ik het zelf. 's Middags hebben we samen een cheeseburger bij de grote gele M gehaald en die nieuwe iced smoothie. Heel lekker! 's Avonds heb ik wel een paar toastjes genomen, maar niet zo veel. Ik heb me ingehouden, applaus. Mijn ontbijt bestond uit yoghurt met muesli en een handje power mix en een glas jus d'orange en ik had meloenmix mee naar school. Mmm.

Woensdag: 's ochtends at ik een kom muesli met melk en ik had komkommer mee naar school. Mijn moeder had heerlijke nasi gemaakt dus daar heb ik wel een flink bord van gegeten.. maar dat heb ik weer gecompenseerd met een perzik als toetje. Gelukkig heb ik nog geen last van gekke cravings. Hopelijk blijft dat zo de rest van de tijd!

Donderdag: een niet zo shocking eet dag. Ik at op school gewoon twee broodjes met kaas en had weer komkommer meegenomen en ik heb veel water gedronken. 's Avonds had mijn moeder heerlijk gezond gekookt, dus ook daar was niks mis mee. Later in de avond, toen beste vriendje Pepijn er was, nam ik yoghurt met muesli en bramen terwijl zij kaasstengels aten. Het is niet eerlijk..

Vrijdag: snackdag op kantoor en ik deed gewoon mee. Een portie saté en een beetje patat met mayonaise. Ter compensatie nam ik 's avonds wat crackers. 's Avonds haalde ik nog zo'n iced smoothie bij de grote gele M, maar verder at ik niks meer. Not bad, not that bad at all toch?!

Zaterdag: melk met muesli + de laatste paar bramen en later op werk nog een kopje thee. Dat vers afgebakken saucijzen broodje staarde me zó aan. Ik at 'm snel op! 's Middags en in de avond at ik een broodje. Zaterdag is altijd een beetje mijn cheatdag geweest, dus ik nam ook nog een klein beetje chips. Oh, deze dag is echt heel slecht verlopen op eetgebied..

Oké, dat kan beter. Aankomende week ga ik knallen. Echt!

1 opmerking: