30 mei 2014

Mijn mei favorieten 2014


Morgen is alweer de laatste dag van deze maand (de tijd vliegt), dus deel ik vandaag mijn favorieten van de afgelopen maand met jullie! Het zijn er aardig wat en ik ben op alles even dol. Wat zijn jouw favorieten van mei?

Mijn nieuwe Micheal Kors Selma-bag
Ik kocht deze beauty pas een krappe twee weken geleden, maar ik kan nu al niet zonder. De kleur is zo verschrikkelijk mooi en hij is precies groot genoeg. Het kost wat (ja, heel eerlijk..) maar dan heb je ook zeker wat. Je merkt het al: ik ben verliefd! 

Mijn roze Filofax original

Ook dit juweeltje heb ik nog niet zo heel lang, maar ik ben er stapel gek op. Plannen, to do-lijstjes maken.. dat is echt mijn ding. Deze planner is in de personal size, dus hij past makkelijk in mijn tas en je ziet hem altijd en overal. Zelfs in het donker, haha! Ik denk dat ik binnenkort een artikel aan deze nieuwe liefde wijdt of dat ik er een filmpje over maak. Interesse in een planning artikeltje?

Rosebud salve

Dit is echt een lifesaver! Ik heb al meer dan een week last van droge lippen en niks hielp. Gelukkig was daar mijn moeder met een potje Rosebud lippenbalsem en dat werkt echt als een tierelier. Hij is heel erg vet en ruikt ook nog eens lekker. Alleen jammer dat je het aan moet brengen met je vingers.. Dat is zeg maar niet mijn ding (kan níét tegen plakkerige handen/vingers), haha! Maar toch een dikke like van mij.

De Blogilates workoutvideo's 

Need to say more? Ik ben verslaafd aan de workouts van Blogilates. In love! :-)

Het heerlijke weer
Het weer is best goed voor ons geweest in mei. De zon heeft vaak geschenen (ondanks dat het ook veel en heftig heeft geregend) en daar heb ik zeker van genoten. Lekker lezen en eten in de tuin, fotograferen met Pepijn in Noordwijk en in het park en gezellige 'dates' in de stad en op de boulevard. Moet je nagaan dat het seizoen pas net begonnen is. Laat die lange zomer maarrr komen! 

2 opmerkingen:

  1. Oh je tas en Filofax zijn prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke spullen heb je gekocht. En rosebud helpt echt goed, je kunt het smeren op ruwe lippen en ellebogen. En ik zou graag een planning artikeltje van je zien. Bep

    BeantwoordenVerwijderen