18 mei 2014

Behind the scenes #1


Vrijdag kon je de foto's al bekijken, maar vandaag deel ik de 'behind the scenes' fotootjes. Donderdagavond ging ik met beste vriend Pepijn het park in voor een mini fotoshoot. Het weer pas prachtig (na een paar druiligere dagen het afgelopen weekend) en het licht was heel mooi! 
Nadat ik alle benodigdheden bij elkaar had geraapt, de camera snel had opgeladen en mijn modellenhoofd had opgezet reden we samen naar een park in de buurt. We begonnen met fotograferen bij de ingang van het park. De grootste lol hadden we om de mensen die voorbij liepen (en ons raar aankeken natuurlijk). 
The camera loves you! Af en toe een beetje gek doen als je voor de camera staat moet kunnen. Springen en dansen of de slappe lach hebben.. Pepijn klikt gewoon rustig door. Zorgt af en toe echt voor de meest vreemde foto's! Zelf deed hij alsof 'ie een echte top fotograaf was met drukke handgebaren en alles erbij, haha. 

Volgende week verschijnen er nog meer foto's die we donderdag hebben gemaakt, 
dus dat is iets om naar uit te kijken. Fijne zondag allemaal! :-)

1 opmerking:

  1. Leuke foto's en die malle Pepijn gedraagt zich inderdaad als een echte fotograaf, hij is zijn roeping mis gelopen. Haha bep

    BeantwoordenVerwijderen