22 dec. 2011

WINACTIE: de Flow agenda en twee boeken!

Ja, ja! Een heuse kerstwinactie!Wil jij kans maken op dit pakketje? Laat dan een reactie op deze post achter! Meedoen kan tot 31 december, 00.00 uur!

Wat krijg je:

  • De flow agenda, speciaal ontworpen voor bij de kerstzegels door Flow. Een week is verdeeld over twee pagina's, er staan mooie quotes en feitjes in over schrijven en er zitten verschillende kaartjes in om op te sturen (vergeet de bijpassende boekenleggers niet!)

  • LBD Meiden Dingen - Grace Dent:
    Omdat de drie vriendinnen van de LBD (Les Bambinos Dangereuses) niet naar een popconcert mogen en het zomerfestival op school niet doorgaat, besluiten de drie zelf een popconcert op school te organiseren. Een in de ik-vorm geschreven typisch meidenboek waarin bijna alle facetten (uiterlijk, ruzie ouders, etc.) van het 'puber-zijn' de revue passeren.

  • Chanel chic - Lauren Weisberger (in tijdschrift vorm, leest lekker makkelijk!):
    Emmy, Leigh en Adriana zijn al meer dan tien jaar beste vriendinnen. Nu staan ze op een keerpunt in hun leven. Emmy is vlak voor ze zou gaan trouwen gedumpt door haar verloofde en stort zich met overgave op haar werk: het opzetten van nieuwe restaurants voor een hippe horecaketen. Leigh, redacteur bij een uitgeverij, heeft de ideale vriend, maar als een beroemd auteur haar vraagt hem te helpen, dreigt de relatie met haar vriend spaak te lopen. Adriana is de beeldschone dochter van een supermodel en een rijke vader. Dates te over, maar er is niemand aan wie ze zich wil binden. Haar moeder hamert erop dat het hoog tijd is om een geschikte echtgenoot te vinden. Emmy en Adriana sluiten een pact: ze zullen veranderen wat hun het meest dwarszit. Leigh houdt zich afzijdig, maar al gauw blijkt dat er voor haar het meest op het spel staat.


Laat en reactie achter en je doet automatisch mee!

1 opmerking: