13 aug. 2011

Top chef to be week zeven: aardbeien met kwark

Vandaag een lekker maar simpel toetje. Ik tweette een tijdje geleden al dat ik een nieuwe favoriet had kwa eten. Kwark van de Albert Heijn! Dit toetje is lekker met bijna alle soorten fruit waaronder perzik en appel.



Benodigdheden voor 2 personen:
1 bak milde kwark van de AH
een grote bak aardbeien (of ander fruit)
poedersuiker

Duur van het gerecht:
ongeveer 5 minuten

Houd de aardbeien even onder de kraan om ze af te spoelen en laat ze drogen op een stukje keukenpapier. Snij de topjes van de aarbei af zodat alleen de vruchten overblijven. Doe de aarbeien in een bakje/kommetje.

Terwijl de vruchten in het bakje/kommetje zitten schep je de kwark er boven op. Voeg wat poedersuiker toe zodat het geheel een zachte smaak krijgt en minder zuur is.

Bon apetit!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen