29 jul. 2013

Personal update #30


Maandag begon met uitslapen, lezen en 's middags wat boodschapjes doen om in de avond bij mijn oma op het balkon te eten. En, natuurlijk knutselavond. Het was zo verschrikkelijk heet die dag! Dinsdag bracht ik door bij Guido, na het eten in de schaduw op een kleedje in het park. Ik vond tevens, die middag, mijn passie voor fotografie terug bij mijn opa in de tuin. Lees hier mijn artikeltje erover. 

Woensdag had ik in de ochtend een rustig-aan-momentje waarna ik weer aan het werk ging. Mijn vriend kwam 's avonds langs en keken we samen naar de film: Love Happens. Donderdag werd ik blij verrast met een e-mail van Duo. Officieel kreeg je de week ervoor de uitslag over de loting, maar omdat ik mijn spullen later had ingestuurd (met uitstel van de instelling) zou ik het pas deze week vrijdag horen. Dat was dus een dag eerder.. Ik ben ingeloot! Het was een feestdag, dus we gingen naar de Ikea en daarna met mijn oma erbij uiteten. 

Vrijdag was weer een werkdagje met als afsluiting TV kijken met beste vriend. Zaterdag was mijn laatste werkdag in de slagerij voor de vakantie. Heerlijk vier lange weken vrij! 's Avonds heb ik uren op de bank gezeten/gelegen en in Scarlet van Marissa Meyer gelezen. Ik moest en zou het uitlezen voordat maandag de leesmarathon begint. Zondag begon met nog meer lezen, uitgebreid ontbijten, weer lezen, gezonde lunch met crackers en véél fruit en nog meer lezen. En wat denk je: het boek is uit!

De week vindt de leesmarathon plaats. De hele week zullen hier artikels verschijnen rondom deze week, een soort van thema-week dus! Vanmiddag trap ik af met een artikel over mijn TBR-stapel van de week en de rest van de week kun je mijn voortgang lezen in dagelijkse updates. Wil je mijn leesvoortgang beter volgen.. Volg me dan op Twitter: @kimperk! Doe jij mee met de leesmarathon?

1 opmerking: