30 jul. 2013

Leesmarathon update #1


Eindelijk, gistermiddag om 12 uur precies begon het dan eindelijk: de leesmarathon! Ik begon iets later, want ik was met mijn moeder uitgebreid aan het lunchen maar ik had alles goed uitgekiend.. dacht ik. Nadat ik een aantal hoofdstukken las, gingen mijn moeder en ik boodschappen halen en naar mijn oma toe. Daar las ik nog wat hoofdstukken, maar niet veel want je gaat natuurlijk toch zitten kletsen en concentreren kun je dan niet meer. 

Lekker gourmetten, knutselen (mijn oma helpen met kaarten maken) en daarna een héél gedoe om een hotel voor mijn vriend en mij te boeken voor volgende week. Toen ik 's avonds dus thuis kwam had ik nog maar 66 bladzijden gelegen. Terwijl ik op Twitter las dat velen al een boek uit hadden! Ik voelde me zo slecht.. Ik heb de dag afgesloten met de teller op bladzijde 103, maar ik was ervan uitgegaan dat ik het wel uit zou lezen in één dag.

Vandaag (dag 2) moet ik weer mee op pad om een bestelde stoel op te halen bij de winkel en heb ik vanaf eind van de middag een BBQ bij familie. Ik neem gewoon weer mijn boek mee, nu maar hopen dat ik wel lekker kan lezen! Hoe verliep bij jou dag één van de leesmarathon?

1 opmerking:

  1. Het is toch helemaal niet erg om een dagje wat minder te lezen. Je hoeft je echt niet op te laten jagen door het tempo van de anderen. Ik kan morgen ook niet veel lezen omdat ik naar de diploma-uitreiking moet van mijn broer, no big deal :)

    BeantwoordenVerwijderen