18 jul. 2013

Blog | how to be organized?!


 
Vorige maand schreef ik er al over: ik had een idee voor een nieuwe blog, maar twijfelde over het feit of ik het wel of niet moest doen. Ik wil dit blog de meeste aandacht geven en merk nu al dat mijn andere twee blogs erbij inschieten. De laatste tijd heb ik bijvoorbeeld vrijwel nooit gekookt en van creatief bezig zijn komt het ook niet echt.. Maar, ik zou mezelf niet zijn als ik mezelf iets onthoud, dus heb ik ervoor gekozen toch de stap te nemen.

Eigenlijk, Emma heeft mij doen beslissen! Zij is de laatste tijd erg bezig met het onderwerp waarover ik een blog ben gestart. Zij vroeg zich, op haar blog, hard op af of er ook Nederlandstalige websites bestonden met leuke informatie en tips. Tot zover ik wist niet, alleen maar Engelstalige.. Als er meer mensen geïnteresseerd in zijn waarom begin ik dan geen Nederlandse blog?!

Ik stuurde Emma een tweet met het nieuws dat ik eraan ging werken en zo geschiedde. Er staan nu al een aantal artikels online, maar er wordt nog aan gewerkt! (disclaimer, haha) Zeg eens, heb ik je al nieuwsgierig gemaakt? Het onderwerp waarover ik ga bloggen is: .. organiseren!! Ik ga artikels schrijven waarin ik tips geef om zo georganiseerd mogelijk te worden/zijn/blijven, ik vertel over producten die ik gebruik en waar die te koop zijn en ik ga projecten aanpakken en de resultaten delen op de blog.

Ben jij een georganiseerd persoon of is het nog weleens chaos (in je hoofd)?

* Benieuwd naar de blog? Klik dan hier! Trouwens, wil je tips delen of een project die jij recent hebt getackeld.. reageer, tweet of mail! =)

1 opmerking:

  1. Misschien een heel gek idee, maar waarom houd je niet gewoon één blog bij waarop je schrijft over al je hobby's? Dat lijkt me een stuk efficiënter dan vier verschillende blogs bijhouden die uiteindelijk een beetje liggen te verstoffen...? :)

    BeantwoordenVerwijderen