8 apr. 2013

Personal update #14


Lezen:
- Ik heb het even opgegeven met Zielen van Stephanie Meyer en heb vorige week binnen 4 dagen het ge-wel-dige Luchtkussen van Astrid Harrewijn gelezen! Deze week wil ik Een wereld zonder hemel van Veronica Rossi lezen. Iemand die 'm al gelezen heeft?

Persoonlijk:
- Wat een heerlijk weertje was het maandag! Samen met mijn moeder en oma ben ik naar buiten gegaan en hebben we lekker op een terrasje gezeten in Noordwijk. In het pannenkoekenhuis sloten we de dag in stijl af met een overheerlijke appelpannenkoek!

- De crea-beurs was dit weekend weer in Rijswijk. Tijd om die weer eens te bezoeken dus! Met heel wat leuke spullen voor Project Life ging ik naar huis. Deze week begin ik met dit project dus houdt de updates hierover in de gaten..

- Deze week werd mijn oma 75 jaar en dat vierde we gisteravond bij de plaatselijke Chinees. Helaas kon vriendlief er niet bij zijn want die is ziek maar ondanks dat was het toch gezellig.

- Het liefst heb ik het niet over mijn afvalrace maar ik moet er echt aan geloven. Ik ben 1 ons aangekomen sinds vorige week (dus terug op mijn gewicht van 2 weken geleden..). Ik weet niet hoe het kan want ik heb me aan mijn dagpunten gehouden en maar 4 punten van mijn weekextra afgesnoept. Ach, ik geef dat stomme vrouwengedoe maar de schuld!

Blog:
- Vorige week kon je lezen hoe je jezelf een gelukkig gevoel kon bezorgen met leuke tips, kon je lezen wat mijn all time- favoriete films zijn, deed ik de boekblogger tag en gaf ik een kleine sneak peek van een upcoming boekhaul!

- Deze week kun je onder meer het volgende verwachten: een review van luchtkussen - Astrid Harrewijn, een eerste update van mijn Project Life-project en een boekhaul.

2 opmerkingen:

  1. Ik ben erg benieuwd naar wat je van Een Wereld Zonder Hemel zult vinden. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vond Een Wereld Zonder Hemel een heel tof boek. Veel beterschap voor je vriend!

    BeantwoordenVerwijderen