12 mrt 2012

SNAILMAIL: penvriendin gezocht

Ik houd van schrijven. Ik heb genoeg ansichtkaarten en briefpapier. Ik heb fijne pennen. Alleen, ik heb nog geen "echte" penvriendin.



Houd jij ook van schrijven, zoek je ook nog een penvriendin en ben je ook gek op lezen? Laat dan een reactie achter! Misschien schrijven wij elkaar dan binnenkort brieven :)

5 opmerkingen:

  1. Hey Kim.

    Wat leuk om weer eens ouderwets te gaan pennen. Ik ben een meid van 20, ik ben gek op schrijven, schilderen, paard rijden en net als jij op het kopen en lezen van boeken. Als het je leuk lijkt te gaan pennen, mail dan even je adres naar Nephthys_arera@live.nl

    Groet!

    Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee kim,

    Ik ken je van a flood of memories, daar had je gereageerd op mijn oproepje, Maar je zou mij een brief sturen, maar heb onlangs nog niks ontvangen... Misschien kunnen we het op nieuw proberen. :) Want ik wil wel graag je penvriendin zijn.

    Mail me maar : christelverhoef@hotmail.com

    Liefs,

    Christel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Kim,

    als je nog een penvriendin zoekt kun je ook een oproepje plaatsen op mijn website, http://www.lettersets.com/nl/penpals.php

    groetjes, Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heey Kim,
    HIerboven staat ook een Michelle maar ik ben een andere Michelle ;) Ik vind schrijven ook heel leuk, hou van voetbal, tennis en acteren. Wil je met mij schrijven? Ik ben trouwens 12 jaar.

    Groetjes Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk ik zoek ook een penvriendin
    ik ben 27 en woon in spijkenisse

    BeantwoordenVerwijderen