12 mrt. 2012

SNAILMAIL: penvriendin gezocht

Ik houd van schrijven. Ik heb genoeg ansichtkaarten en briefpapier. Ik heb fijne pennen. Alleen, ik heb nog geen "echte" penvriendin.Houd jij ook van schrijven, zoek je ook nog een penvriendin en ben je ook gek op lezen? Laat dan een reactie achter! Misschien schrijven wij elkaar dan binnenkort brieven :)

5 opmerkingen:

 1. Hey Kim.

  Wat leuk om weer eens ouderwets te gaan pennen. Ik ben een meid van 20, ik ben gek op schrijven, schilderen, paard rijden en net als jij op het kopen en lezen van boeken. Als het je leuk lijkt te gaan pennen, mail dan even je adres naar Nephthys_arera@live.nl

  Groet!

  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee kim,

  Ik ken je van a flood of memories, daar had je gereageerd op mijn oproepje, Maar je zou mij een brief sturen, maar heb onlangs nog niks ontvangen... Misschien kunnen we het op nieuw proberen. :) Want ik wil wel graag je penvriendin zijn.

  Mail me maar : christelverhoef@hotmail.com

  Liefs,

  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Kim,

  als je nog een penvriendin zoekt kun je ook een oproepje plaatsen op mijn website, http://www.lettersets.com/nl/penpals.php

  groetjes, Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heey Kim,
  HIerboven staat ook een Michelle maar ik ben een andere Michelle ;) Ik vind schrijven ook heel leuk, hou van voetbal, tennis en acteren. Wil je met mij schrijven? Ik ben trouwens 12 jaar.

  Groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk ik zoek ook een penvriendin
  ik ben 27 en woon in spijkenisse

  BeantwoordenVerwijderen