7 okt. 2010

In the good moodOveral waar ik kijk lees ik dat bloggers goede voornemens voor de maand oktober hebben, bijvoorbeeld annemerel van www.annemerel.com. Dus dacht ik na al deze inspiratie, waarom heb ik eigenlijk geen goede voornemens? Nou die heb ik dus wel maar heb er alleen nog geen logje aan besteed. Normaal heb je goede voornemens voor het nieuwe jaar maar ik heb deze alvast voor nu:

- Gezonder eten, woow wat orgineel, en daar ben ik al mee bezig. Door de weeks een beetje letten op wat ik eet en dus eet ik inplaats van chips nu fruit of pak ik rijstenwafels. Toch kon ik het vanmiddag niet laten om de nieuwe chips nr 66 babi pangang te proeven en leeg was de halve zak #fail. In het weekend mag ik mezelf verwennen met kleine kaasjes van la vache qui rit en kleine indische balletjes.
- Ik moet echt minder knutselspullen kopen deze maand! Maar dat gaat vanaf morgen in want vanavond tussen 8 en 9 uur word mijn bestelling van gisteren gebracht maar daarna echt niet (veel) meer deze maand hoor. Al m'n geld vliegt weg door die spullen echt niet normaal meer. Gelukkig is de bestelling die straks word gebracht niet zo heel duur in vergelijking met normaal, pf.
- Ik moet echt weer gaan sporten. Ik ben danser dus ik ga morgen een proefles ballet volgen en ik wil thuis weer meer gaan trainen en eigenlijk elke dag rekoefeningen gaan doen. Ik ben hypermobiel, normaal woord: lenig, en moet dus goed m'n spieren trainen want wil natuurlijk niet weer een heupblessure omdat hij de hele tijd een stukje uit de kom gaat.
- Ik wil eigenlijk minimaal 2 keer per week een soort van gaan mediteren. Gewoon voor de rust in m'n lichaam en geest en om goed na te kunnen denken over dingen. Tegenwoordig lees je overal dat mensen veel te veel stressen en dat wil ik natuurlijk niet dus ga ik af en toe mediteren.

Ik wil me er wel echt aan gaan houden want anders zou ik toch wel lichtelijk teleurgesteld in mezelf zijn. Ik zal je op de hoogte houden over hoe het gaat =)

3 opmerkingen:

  1. Ik doe niet meer aan goede voornemens, dat werkt bij mij nooit. Zelfs goede voornemens voor één week (bijvoorbeeld: deze week ga ik elke dag fruit eten) stranden bij mij na een dag ;) Succes met jouw goede voornemens!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Succes met je voornemens :)
    Mediteren doe ik trouwens ook, werkt echt heel rustgevend en ontspannend!

    BeantwoordenVerwijderen