11 okt. 2010

10 oktober 2010

Gisteren nadat ik eerst heerlijk met vriendlief had ontbeten gingen we allebei onze eigen weg. Hij ging naar zijn moeder toe want die ging over varen en ze was net terug van 3 weken vakantie en ik ging met m'n vader naar Leiden de stad in om foto's te maken. Het was natuurlijk heerlijk weer dus het zijn zomerse foto's geworden. Hebben nog een drankje gedaan en een beetje door de stad geslenterd.

Wie wil nou niet zo z'n zondag vieren? Nou ik wel hoor met een boek erbij!Aan het eind van de middag ten ik weer thuis was uit de stad kwamen de wegen van mij en vriendlief weer bij elkaar en kwam hij lekker kip kerie eten want z'n vader was niet thuis. In de ochtend hadden we het er over gehad om een strand wandeling te gaan maken met het mooie weer. Dus hup na het eten de auto in en we reden naar Noordwijk waar we lekker met onze voetjes het zand in gingen.

Het was een mooie afsluiter van een (bijna) perfect weekend. Zaterdag lekker hele middag samen en in de avond samen gegeten en naar de bioscoop geweest. Samen wakker geworden en in de avond heerlijke strandwandeling gemaakt en een ijsje gegeten #zalig!

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie/lieve foto's zeg! Ik kom via via op je blog. En ik kom zeker wat vaker terug (volgertje erbij)! En wat een lieve achtergrond heb je op je blog zeg :) Hoe kom je daaraan? Zelf gemaakt?
  (oops! ik drukte per ongeluk op het prullenbakje, sorry)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's :)
  Het was zondag volgens mij echt een heerlijke dag, maar ik heb vooral de hele dag binnen achter mn computer gezeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Charlotte 2.0
  Wat leuk ik van volgers maar dat komt vast omdat ik er niet zo veel heb, haha. Zal ik je stiekem iets bekennen? Ik heb wel eens op je blog gekeken via Liselot en jou blog is ook heel leuk dus nu heb jij ook een volgertje erbij ;)! De site is trouwens http://www.thecutestblogontheblock.com veel leuke gratis achtergronden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Sanne
  Ja zondag was het echt super weer! Je hebt heel wat gemist maar studeren moet ook gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De laatste foto is erg mooi! En verder natuurlijk ook leuke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen