23 apr. 2013

Quote | Today is a new day


Soms loopt een dag niet zoals je deze gepland hebt of voel je je niet zo lekker in je vel zitten. Dat is helemaal niet erg want dat heeft iedereen wel eens. Altijd maar gelukkig zijn kan niet, wij hebben allemaal wel eens een "baaldag"! Lekker aan het eind van de dag na werk of na school op de bank zitten in joggingpak, met een dekentje over me heen en een kop thee erbij kijken naar bijvoorbeeld Huisje Boompje Barbie of Cheat on me zorgt er altijd wel voor dat ik me een beetje beter voel.


Wat me ook altijd een fijn gevoel geeft is dat er een nieuwe dag is morgen. Een dag dat wel kan lopen zoals gepland en dat ik weer leuke dingen kan doen. De belangrijkste spreuk die ik heb geleerd: 'Het wordt nooit zo donker of het wordt alweer licht.' ookwel beter bekend als: 'Er is altijd licht aan het einde van de tunnel.' Deze uitspraak heb ik geleerd tijdens het begin van de scheiding van mijn ouders en ik draag deze spreuk nog altijd met mij mee want hij is goed toe te passen in het dagelijks leven!  

Het is waar want altijd alles komt goed. Soms moet je creatief omgaan met tegenslagen maar het leven gaat altijd door. Je kunt me wel een "positivo" noemen aangezien ik positief in het leven sta. Naast positief sta ik ook heel realistisch in het leven waardoor mensen mijn positiviteit vaak opvatten als gehardheid. Ondanks alle narigheid in het leven denk ik dat je toch een realistische "positivo" kunt zijn, je moet gewoon altijd positief blijven denken in plaats van een "zwartkijker" zijn!

Maak vandaag de beste dag ooit!

1 opmerking: