22 apr. 2013

Personal update #16


Ik blijf maar uitproberen met verschillende formats dus vandaag weer iets anders. Het vorige was wel makkelijk maar daarin kan ik toch niet helemaal mijn verhaal kwijt. Misschien is dit het ei van Columbus..

Afgelopen week was een rustig weekje: ik had maar twee tentamens waardoor ik veel kon leren maar ook andere leuke dingen kon doen. Maandag begon met mijn tentamen Belastingrecht wat voor mijn gevoel (helaas) niet zo héél vlekeloos ging. Toen ik eenmaal terug was van school ging ik alweer vol aan de bak voor mijn tentamen Burgerlijk procesrecht.

Dinsdag en woensdag was er weer een beetje licht aan het einde van de tunnel. Na een ochtend leren ging ik, samen met mijn moeder, op dinsdag naar de Pipoos XL bij ons in de buurt. Ons meest favoriete gedeelte van de winkel is toch wel die waar alle Tilda's Studio-spulletjes liggen. Daar kwamen wij ook op het idee om een DIY-blog te beginnen! Woensdag gingen mijn moeder en ik de stad in waar we genoten van het lekkere weertje, Jochem Meyer spotte en op een terrasje heerlijke smoothies dronken. 's Avonds was de open avond op de Hogeschool Leiden (waar ik dit artikel over schreef) waar ik heen ging en was ik daarna nog druk bezig met uitrekenen van gemiddelde en zo!  

Donderdag was mijn D-day voor Burgerlijk procesrecht waarvoor ik een goed cijfer haalde. 's Middags werkte ik en 's avonds at ik bij mijn opa en zijn vriendin lekker mosselen. De dag sloot ik af met het maken van wat projectjes voor op de do it yourself-blog. Vrijdagochtend was daar dan eindelijk het moment waar ik sinds dinsdag voor had gewerkt, het eerste artikel op Dutch DIY staat online! 's Middags ging ik weer aan het werk en ontspande ik 's avonds met mijn boek en een aflevering Dalziel & Pascoe.

Zaterdagavond, na werk, werd ik door mijn moeder verrast met een heerlijke bak vers fruit en een grote punt kwarktaart die eerder die dag had gemaakt! Ik kroop weer op de bank met mijn dekentje, boek en thee met kwarktaart voor een leessessie. Mijn boek was bijna uit maar mijn ogen begonnen steeds vaker dicht te vallen, zo vervelend! Op tijd naar bed dus maar. Zondag las ik meteen mijn boek uit, haalde ik samen met mijn moeder plantjes voor in de tuin en kwam vriendlief. 's Middags haalde ik met hem een ijsje, zaten we in de tuin en spendeerde ik een ruime tijd in de keuken voor een heerlijke, Thaise maaltijd! 's Avonds met Guido de film Enchanted gekeken en begon ik in bed in een nieuw boek: Toverland, de wensspreuk - Chris Colfer.

Feitjes:
Hoe was jouw week?

3 opmerkingen:

  1. Volgens mij heb je best wel een leuke week gehad. Koffieleut

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke opzet zo! Ziet eruit als een lekker weekje :)

    BeantwoordenVerwijderen