26 apr. 2013

Daily | 3-gangen menu voor 2!Mijn vriend vroeg het al een paar weken maar afgelopen woensdag was het dan eindelijk zo ver: ik bleef voor het eerst bij hem eten in zijn "nieuwe" appartement. Maandag hadden we het er al eventjes over want wat zou hij dan maken? Een rits ideeën passeerde de revue en een aantal gerechtjes klonken ontzettend lekker. Toen hij mij woensdagmiddag oppikte van huis was natuurlijk mijn eerste vraag: 'Wat eten we vanavond?', waarop hij alleen maar geheimzinnig lachte.

De lieverd had alles in huis gehaald voor een heus 3-gangen menu!
  • Vooraf maakte hij een salade met carpaccio en mozzarella (die hij eerst bijna vergat dus er later maar bovenop legde inplaats van onder de carpaccio) en tomaten (die hij helemaal was vergeten) maar mij maakte dat helemaal niets uit want het was verrukkelijk! 
  • Als hoofd aten we biefstukpuntjes met groenten en woksaus uit de wok (kleine input van mijn kant), wat ik héél graag eens wilde proeven. Wat hebben we hiervan gesmuld! Daarna lieten we alles even zakken op de bank met voor mij een tijdschriftje erbij.
  • Als toetje had hij heerlijk sorbetijs met veel verschillend vers fruit waaronder aardbeien, druiven en bramen.
Ik mocht geen moment in de keuken komen dus heb tussen de gerechten door heerlijk ontspannen op de bank gezeten. Mmm, ik voelde me echt verwend met dit lekkere menu!

2 opmerkingen:

  1. Lekker hoor! Je boft maar met zo'n vriend! De dag dat mijn vriend voor mij helemaal alleen gaat koken zal nog wel een tijdje uitblijven ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh yum! Dat ziet er allemaal lekker uit zeg :D

    BeantwoordenVerwijderen