16 apr. 2013

Mijn top 3 favoriete persoonlijke blogs


Vandaag vind ik het tijd om met jullie eens mijn meest favoriete persoonlijke blogs te delen. Ik volg ze alle drie al enige tijd en bezoek ze elke dag opnieuw in de hoop op een leuke, nieuwe blogpost!


Mijn top 3 in willekeurige volgorde:
  • Lisanneleeft.nl is de blog van Lisanne die ondanks haar beperking positief in het leven staat. Het fijne aan de blog van Lisanne vind ik haar positieve artikeltjes die meestal alles behalve oppervlakkig zijn. De mix van serieuze nadenk-posts en kneuterige-posts (in de goede zin van het woord) is precies goed. Als je even een happyboost nodig hebt, bezoek dan Lisanne's blog!
  • Annemerel.com is de blog van Annemerel die al sinds 2003 druk aan het bloggen is. Zeg eens eerlijk, is er echt iemand die nog nooit van haar blog gehoord had? Dit blog is voor iedereen leuk om te lezen want houd je niet van fashion maar wel van health dan kun je elke week meerdere artikels lezen over gezond eten, hardlopen en sinds een tijdje over Fit for summer! Twee keer per dag komt er een post online (om 12:00 en om 17:00 uur) dus genoeg leesvoer.
  • Iheartblogging.nl is de blog van Emma waarin zij je een kijkje in haar leven gunt. Op Emma's blog waan ik me echt thuis, zoals zij haar blog zelf omschrijft: over de knusheid van het leven. Een overload aan persoonlijke stukjes met af en toe een meer "algemene" post ertussen door waaronder haar wekelijks Pins for the weekend. Wij hebben iets gemeen met elkaar: we love to organize! Mis je de knusheid in een blog? Neem dan eens een kijkje bij Emma binnen!

Wat is jouw favoriete persoonlijke blog? Ik ontdek graag "nieuwe"!

1 opmerking:

  1. Wat een leuke blogs. Ik kende eigenlijk alleen die van Lisanne.

    BeantwoordenVerwijderen